Csatlakozz

Csatlakozz a Mazars csapatához és egyedülálló kaland vár Rád: a piac által elismert szaktudás megszerzésén túl, hasznos élettapasztalattal is gazdagodhatsz. Csatlakozz a Mazars-hoz, amely egyike a vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cégeknek!

Csatlakozz

Azt a munkahelyet keresed, ahol nemcsak a diplomádat értékelik, hanem a tehetségedet is kibontakoztathatod, inspirációt kapsz a szakmai fejlődésedhez, és a karriered is elindulhat?

Csatlakozz a Mazars-hoz, a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalatához, ahol az értékes szakmai tapasztalat megszerzésén túl személyre szabott fejlődési és továbblépési lehetőséget kínálunk neked!

Egyéniségekkel csapatban

A Mazars-nál egy sikerorientált és sikeres csapat tagja lehetsz: munkánkat merev szabályok helyett az együttműködés, a minőség és a lendület jellemzi. Határozottan kérdezünk és válaszolunk, vállaljuk a kihívásokat, és pontosan tudjuk, hogy együtt, csapatban mindig messzebbre jutunk.

Karrierépítési stratégiánk tehetséges munkatársaink szakmai fejlesztésére épül. Tudjuk, hogy mindenki helyettesíthető, de senki sem pótolható, ezért személyes céljaid elérésében is melletted állunk.

Out of the box

A Mazars egy dinamikusan fejlődő, innovatív és lean szervezet, amely erős versenypiacon, intellektuális kihívásokkal teli környezetben működik. Humán tőkére, nemzetközi best practice-re és folyamatos képzésekre épülő vállalati kultúránk sarokköve a tudásalapú értékteremtés, amellyel testre szabott, innovatív megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Hiszünk a kulturális és a szakmai sokszínűség tehetségmegtartó erejében, ezért kollégáinknak felelősségteljes feladatokat és nemzetközi szakmai projektekben, valamint nemzetközi képzésekben való részvételi lehetőséget kínálunk.

Újabb és újabb piacok és iparágak igényeihez illeszkedő megoldásokat dolgozunk ki, ezért hálózatunk jövője szempontjából is kulcsfontosságú, hogy felkutassuk, felvegyük és fejlesszük, illetve vezetői kihívásokra is felkészítsük a legtehetségesebbeket.

Szenvedélyünk a tehetség

Nemzetközi tehetségmenedzsment programjaink – a Mazars University és a Mazars Executive MBA – a vezetői és a menedzsmentkészségek fejlesztésére fókuszálnak és biztosítják a szakmai kiválóságot. Dinamikus fejlődés, nyitottság és a tehetséges munkatársak sokoldalúságára építő fenntartható növekedés – ezek a legfontosabb célkitűzéseink, amelyeknek köszönhetően már a világ több mint 70 országában jelen vagyunk.

Ha Te is ilyen munkahelyet keresel, további információkért kattints ide, és olvasd el részletes tájékoztató anyagunkat!

Ha arra is kíváncsi vagy, mi történt velünk az elmúlt napokban, akkor Kövess bennünket a Facebook-on és nézd meg legfrissebb képeinket az Instagramon!

Csapatunk

A Mazars 130 fős budapesti csapatában nemcsak a tudásod, de az egyéniséged is számít! Hiszünk a sokszínű egység erejében, ezért mindannyian támaszkodunk egymásra és a több mint 70 hasonlóan összeforrott csapatra világszerte.

Nemzetközi mobilitás

A Mazars nemzetközi szervezet: több mint 70 országra kiterjedő kapcsolatrendszere egyedülálló lehetőséget nyújt külföldi tapasztalatszerzésre és -cserére.

Kiválasztási folyamat

Ha pályakezdő pozícióink felkeltették érdeklődésedet, pályázati anyagodat karrieroldalunkon keresztül közvetlenül is feltöltheted. A kiválasztási folyamatról az alábbi menüpontokban olvashatsz részletesen.

Frissdiplomás karrier

Nagyon fontos a diplomád, de a mi csapatunkba csak akkor kerülhetsz be, ha a tudásodhoz az egyéniségedet is hozzáadod! Tőled minőséget, lendületet és egyedi ötleteket várunk mindennap. Mi pedig támogatást, folyamatos fejlődést és karriert kínálunk a világ egyik vezető tanácsadó vállalatánál.

Értékeink

Hisszük, hogy egy vállalat alapértékei és célkitűzései nemcsak saját fejlődési kilátásait, hanem munkatársai hozzáállását, eredményességét és elkötelezettségét is meghatározzák.

A Mazars világa

Számos sikertörténetet idézhetünk fel a Mazars negyedszázados hazai történetéből. Ezek mind azt bizonyítják, hogy az együttműködésre és magas minőségre épülő, de felesleges formalitásoktól mentes multinacionális szervezet optimális közeg a tudás átadására és a versenypiaci kihívásoknak megfelelő szakmai munkára. Elmondhatjuk, hogy pályakezdő és tapasztalt kollégáink egyaránt jól érzik magukat nálunk.

A Mazars számokban

A Magyarországon 25 éve jelen lévő Mazars – 110 magasan képzett és elkötelezett szakemberrel hazánk egyik vezető könyvvizsgáló cége.

Jelen vagyunk

A Mazars idén is, mint már évek óta, aktív résztvevője a budapesti állásbörzéknek. Életrajzokat és diplomákat bármikor tudunk lapozgatni, de nekünk Te kellesz, nem csak a diplomád.

Állásajánlataink

Ha olyan munkaadót keresel, mint amilyenek mi vagyunk, regisztrálj honlapunkon, és jelentkezz a meghirdetett pozíciókra!

Share