Állásajánlataink

Ha olyan munkaadót keresel, mint amilyenek mi vagyunk, regisztrálj honlapunkon, és jelentkezz a meghirdetett pozíciókra!

Kérjük, figyelmesen olvassa el a személyes adatai kezelésére vonatkozó alábbi előzetes tájékoztatást, és adatait csak akkor töltse fel, ha az adatkezeléshez - az arra vonatkozó információk ismeretében - hozzájárul.

A személyes adatok kezelése az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően történik. A Mazars munkaerő szükséglete kielégítése érdekében egy toborzási internetes felületet biztosít arra, hogy az álláskeresők a már üres vagy a jövőben betöltésre váró álláslehetőségekre való jelentkezés céljából személyes és szakmai adataikat regisztráció után feltöltsék. A rendelkezésre bocsátott személyes adatok adatkezelője a Mazars Kft.

A személyes adatok kezelésének a jogalapja az Ön hozzájárulása. A személyes adatok kezelése munkaerő toborzási célból valósul meg, azokat kizárólag a Mazars toborzással foglalkozó dolgozói ismerhetik meg és kezelhetik. Az adatok harmadik fél részére történő továbbítására semmilyen körülmények között nem kerül sor. Az adatok megőrzése és kezelése legfeljebb az adatok feltöltésétől számított két évig tart, ezen időtartam eltelte után az Ön regisztrációs felhasználói fiókja és a feltöltött adatok törlésre kerülnek az adatbázis rendszeréből.

Az adatkezelés tartama alatt a ceeprojecttalentsoft@gmail.com címre küldött elektronikus levélben kérheti tájékoztatását személyes adatainak kezeléséről, személyes adatainak helyesbítését, törlését vagy zárolását. A személyes adatainak helyesbítését, módosítását vagy törlését, a felhasználói fiókján keresztül közvetlenül is kérheti. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogai megsértése esetén jogorvoslatért a bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat. Amennyiben a fenti tájékoztatás elolvasása után a munkaerő toborzási felületünkön felhasználói fiókot regisztrál, illetve arra személyes adatait feltölti, úgy ezen cselekménye a személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulásnak minősül a Mazars irányába. 

 Kövess bennünket a Facebook-on és nézd meg legfrissebb képeinket az Instagramon!

Itt jelentkezhetsz: Állásajánlataink és jelentkezés

Jelentkezésed az állásajánlatainkra elküldheted a hr@mazars.hu e-mailcímre is.

Downloads

Share