Csapatunk

A Mazars 130 fős budapesti csapatában nemcsak a tudásod, de az egyéniséged is számít! Hiszünk a sokszínű egység erejében, ezért mindannyian támaszkodunk egymásra és a több mint 70 hasonlóan összeforrott csapatra világszerte.

Benedek Zoltán, Audit és Tanácsadási Üzletágvezető

"Tizenegy éve könyvvizsgálati területen kezdtem dolgozni a Mazars-nál szenior pozícióban, majd audit menedzserként folytattam pályámat. Később lehetőségem volt a Tranzakciós Szolgáltatások üzletág felépítésében aktív szerepet vállalni. Jelenleg a Mazars Audit és Tanácsadási Üzletágát vezetem. Amellett, hogy számos szakmai terülten kipróbálhattam magam, fontos volt számomra, hogy már a kezdetektől, részese lehettem az iroda fejlődésének, és nem csak egy fogaskerék a gépezetben. Kellő szorgalommal és kreativitással szabadon alakíthatom környezetemet a munkatársaimmal együtt."

 

Csizmadia Heléna, igazgató, Adó- és jogi szolgáltatások

"A Mazars-nál a változatosság nem pusztán azt jelenti, hogy az üzleti szféra mindig más és más jelentős szereplőivel találkozhatok, és a számukra házon belül nehezen megválaszolható, változatos adókérdésekre kell megoldást találnom, de több mint tíz éves pályafutásom alatt, a ranglétrán előre haladva az újabb és újabb feladat- és felelősségi körök jelentette kihívások is állandó fejlődési, tanulási lehetőséget jelentenek. A folyamatos változásban az ad biztonságot, hogy mindezt egy stabil környezetben, egy jó csapattal tehetem meg. Mióta belekóstoltam, a tanácsadó szakmának számomra nincs alternatívája."

 

Krokovay Emese, szenior adótanácsadó

"Pályakezdőként olyan munkahelyet kerestem, ahol szakmailag folyamatosan fejlődhetek, és hosszú távra tervezhetek. Az első, asszisztensként itt töltött év után elkezdtem az adótanácsadói tanfolyamot, amelyet 2012 decemberében fejeztem be, ma már szenior adótanácsadóként dolgozom. A szakmai fejlődés lehetősége mellett fontos számomra az a támogató és barátságos atmoszféra is, amelynek köszönhető, hogy reggelente örömmel indulok dolgozni."

 

Betyák Zoltán, senior auditor

"Már tanulmányaim során is lelkesen érdeklődtem különböző tudományágak megismerése és elsajátítása iránt. Ezt a sokszínűséget és izgalmas változatosságot szerettem volna megtalálni a munkahelyemen is, és a Mazars pontosan ezt nyújtja nekem. A komoly elvárások és felelősségteljes feladatkörök mögött minden munkában ott lapul az újdonság és a megismerés öröme, a kihívás izgalma. A munkatársak és a cég szakmai kiválósága, olyan közvetlenséggel és jó hangulattal párosul, mely tökéletes környezetet biztosít szakmai tudásom gyarapodásához és hosszú távú céljaim eléréséhez."

 

 Kövess bennünket a Facebook-on és nézd meg legfrissebb képeinket az Instagramon!

 

Share