Értékeink

Hisszük, hogy egy vállalat alapértékei és célkitűzései nemcsak saját fejlődési kilátásait, hanem munkatársai hozzáállását, eredményességét és elkötelezettségét is meghatározzák.

Értékeink segítenek abban, hogy a kihívásokkal teli, állandóan változó környezetben is stabilan és megbízhatóan működjünk.
Dinamikus fejlődés, nyitottság és a tehetséges munkatársak sokoldalúságára építő fenntartható növekedés – ezek a legfontosabb célkitűzéseink, amelyeknek köszönhetően már a világ több mint 70 országában jelen vagyunk.

Lean & clean

Cégünk a magyar piac egyik vezető könyvvizsgáló és tanácsadó vállalata, egy dinamikusan fejlődő, innovatív és lean szervezet, amely erős versenypiacon, intellektuális kihívásokkal teli környezetben működik. Humán tőkére, nemzetközi best practice-re és folyamatos képzésekre épülő vállalati kultúránk sarokköve a tudásalapú értékteremtés, amellyel testre szabott, innovatív megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Működési modellünk a versenytársainkénál alacsonyabb munkatársi létszámra és a szorosabb munkahelyi kooperációra épül. Tudjuk, hogy mindenki helyettesíthető, de senki sem pótolható, ezért személyes céljaid elérésében is melletted állunk!

Modern irodánk kellemes munkahelyi környezetet biztosít, változatos közösségi programjaink pedig hozzájárulnak a munkahelyen kívüli informális közösségformáláshoz.

Bizalomra hangolva

Belső működésünket merev szabályok helyett a kölcsönös bizalom, az együttműködés, és a magas minőség jellemzi. Vezetőink döntéseit is ezek teszik hitelessé. Határozottan kérdezünk és válaszolunk, vállaljuk a kihívásokat, és pontosan tudjuk, hogy együtt, csapatban mindig messzebbre jutunk. A csapatteljesítményen kívül természetesen megbecsüljük és értékeljük az egyéniséget és a kiemelkedő teljesítményt is. Hiszünk abban, hogy – a versenyképes juttatásokon túl – egyedi preferenciák, egyéni szakmai motivációk és célok támogatásával növelhetjük munkavállalóink elkötelezettségét.

Rugalmasság

Lean szervezetként a Mazars gyorsan és rugalmasan reagál az egyéni igényekre, és támogatja munkatársai egyedi kéréseit, törekvéseit. Nyitottak vagyunk az új, szokatlan, a korábbi gyakorlatoktól eltérő innovatív ötletekre és megoldásokra.

Kövess bennünket a Facebook-on és nézd meg legfrissebb képeinket az Instagramon!

 

 

Share