Jelen vagyunk

A Mazars idén is, mint már évek óta, aktív résztvevője a budapesti állásbörzéknek. Életrajzokat és diplomákat bármikor tudunk lapozgatni, de nekünk Te kellesz, nem csak a diplomád.

Ezért használjuk ki az alkalmakat, amikor személyesen találkozhatunk Veled. 

A  kiválasztási folyamat első lépéseit gyorsítja meg, ha a standunkon tudunk beszélgetni, így a személyiségedről szerzett első benyomásunkhoz tudjuk társítani a képzettségedről és tapasztalataidról szóló információt.

BGF PSZK Állásbörze, 2017. március 2-án

Az idén az első lehetőség arra, hogy találkozzunk és bekerülj a kiválasztás első fordulójába, a tavasz első állásbörzéje, a BGF PSZK állásbörze.

Miért érdemes benézned hozzánk?

  • Mert a standon nemcsak HR-szakemberekkel találkozhatsz, hanem olyan munkatársakkal is, akik Hozzád  hasonlóan egy korábbi állásbörzén döntöttek úgy, hogy nálunk kezdik a pályájukat. Első kézből értesülhetsz arról, hogy milyen tapasztalatok érték őket azóta, és hogy milyen élmény a Mazars csapatának tagja lenni. Figyeld a Facebook oldalunk bejegyzéseit, ahol értesülhetsz arról, hogy személy szerint kivel, mikor beszélgethetsz.
  • Mert ha itt és most nem teszed meg, a kihelyezett számítógépen a helyben szerzett információ alapján is dönthetsz, regisztrálsz-e néhány kattintással az adatbázisunkba. Akár egy hordozható adattárolóról is feltöltheted az életrajzodat, így a papírozás helyett a beszélgetésre, egymás megismerésére tudunk koncentrálni.

Nekünk TE kellesz, nem csak a diplomád.

Fontos, hogy legyen egy kiváló diplomád, de a Mazars csapatába csak akkor kerülhetsz be, ha több van benned. Nekünk Te kellesz, ha munkádat a minőség és lendület mellett egyedi ötletek is jellemzik. A pályád során mindig számíthatsz ránk és profi csapatainkra a világ több mint országában.

Ha Neked sem csak a számok fontosak, nálunk a helyed.

Figyeld oldalunkat és kövess bennünket a  Facebook-on!

BGF - PSZK tesztírás – 2017. március 7., 16:20-17:50 D terem

A pályakezdő könyvvizsgáló asszisztens és adótanácsadó asszisztens pozícióinkkal kapcsolatos tesztírásra február 11-én és február 25-én 16:30-18:00 óra között várunk Benneteket a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kara épületének D. termében.

A legjobb tesztet író hallgatót pedig egy Huawei tablettel díjazzuk!

A számológépeteket ne felejtsétek otthon!

Vendégelőadóként jelen vagyunk

Szakmai menedzsereink örömmel vesznek részt a felsőoktatásban, pénzügyi, számviteli, valamint adózással kapcsolatos előadásaikkal találkozhattok a Budapesti Corvinus Egyetem és Budapesti Gazdasági Egyetem – Pénzügyi és Számviteli Karának padsoraiban ülve.

Kockázatalapú audit megközelítés – Budapesti Corvinus Egyetem, Molnár Andrea– szeptember 25.

Becslés és mintavételezés – Budapesti Corvinus Egyetem, Molnár Andrea– október 16.

Transzferár – Budapesti Gazdasági Egyetem, Tóth Tamás– november 25.

Transzferár – Budapesti Gazdasági Egyetem, Tóth Tamás– december 2.

Kövess bennünket a Facebook-on és nézd meg legfrissebb képeinket az Instagramon!

 

MazarsMixer- Rázd fel a diplomád!

Pénzügy-számvitel területen végzel, és még nem tudod, hogyan tűnj ki az állásinterjúkon? Kíváncsi vagy, mi vár a munkaerőpiacon, és szívesen megtanulnád, hogyan add el magad? Mi a Mazars-nál hiszünk abban, hogy több vagy, mint a diplomád, és hogy ezt másoknak is megmutathasd, egy rendhagyó eseményt szerveztünk neked!

Állásbörzék, tesztírások

A Mazars idén is, mint már évek óta, aktív résztvevője a budapesti állásbörzéknek. Életrajzokat és diplomákat bármikor tudunk lapozgatni, de nekünk Te kellesz, nem csak a diplomád.

Share