MazarsMixer- Rázd fel a diplomád!

Pénzügy-számvitel területen végzel, és még nem tudod, hogyan tűnj ki az állásinterjúkon? Kíváncsi vagy, mi vár a munkaerőpiacon, és szívesen megtanulnád, hogyan add el magad? Mi a Mazars-nál hiszünk abban, hogy több vagy, mint a diplomád, és hogy ezt másoknak is megmutathasd, egy rendhagyó eseményt szerveztünk neked!

Gyere el április 12-én (szerdán) a Bálnába, építsd a személyes márkád, turbózd fel az önéletrajzod, ismerkedj a szakmával, és szerezz kapcsolatokat state-of-the-art környezetben!

Időpont: 2017. április 12. (szerda), 17:30

Helyszín: Bálna Budapest Kulturális Központ, HYGGE-komplexum (1093 Budapest, Fővám tér 11–12.) (www.hygge.hu)

Program:

Érkezés & regisztráció 17:30-tól

Welcome drink & a Mazars (rövid) köszöntője

Györffy Kinga előadása (a Personal Brand Institute tanácsadó partnere): Hogyan add el(ő) magad a diploma után?

Györffy Kinga, a személyes márkaépítés, előadás-technika, storytelling hazai guruja, az elmúlt tíz évben több száz felső és középvezető, startupper, valamint egyetemista előadás-technikai és történetmesélési/storytelling fejlesztésében, felkészítésében vett részt. „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című könyve 2015 novemberében jelent meg. A KÖNYV egy példányát minden résztvevő AJÁNDÉKba kapja az eseményen!

Mazars kérdezz-felelek! CV Boost sorsolás – Ha szerencséd van, személyes CV-tanácsadást nyerhetsz a helyszínen. 

Kötetlen networking enni- és innivalóval – Próbáld ki a frissen szerzett tudásod!

Ha kedvet kaptál, nincs más dolgod, mint hogy jelentkezz önéletrajzod elküldésével: hr@mazars.hu

A belépés díjtalan, de a Hygge befogadóképessége véges, ezért csak az első 30 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A rendezvényre mindenképpen hozd magaddal (vagy a telefonodon is megmutathatod) a visszaigazoló e-mailt!

Találkozzunk április 12-én!

Downloads

Share