A 2008-2009-es éves jelentés második frissítése, az amerikai Weiser auditcéggel 2010. márciusában történt fúziót követően

2010. márciusában a Mazars örömmel üdvözli nemzetközi integrált partnerségi programja keretében a Weisert, ezt a New York-i székhelyű, az Egyesült Államok északkeleti részén mély gyökerekkel rendelkező tanácsadó és auditcéget. Ez az integráció a két cég közötti társulás tíz évre visszatekintő közös történetének természetes fejlődéséből jött létre.

Patrick de Cambourg, a Mazars elnök-vezérigazgatója, és Douglas A. Phillips, a Weiser elnöke, elhatározták, hogy továbblépnek és létrehozzák a két egység teljes fúzióját annak érdekében, hogy ügyfeleiket világszerte jobban kiszolgálhassák.
„Az amerikai piac az egyik legfontosabb a mi szakmánk szempontjából, és kétségtelenül az egyik legösszetettebb piac a világon, ha figyelembe vesszük jogi és szabályozási környezetét. Ma már komoly tapasztalattal rendelkezünk ezen a piacon, különösen, ami a Weiser céggel való kapcsolatunkat illeti” mondja Patrick de Cambourg.
Kiadtuk a Mazars 2008-2009-es éves jelentésének második frissítését, amelyben bemutatjuk ezt a fontos eseményt, valamint legújabb nemzetközi eredményeinket:

  • egy pakisztáni cég integrálását, amely része a Mazars fejlődő piacok irányában megnyilvánuló törekvésének;
  • valamint két új csatlakozási megállapodást Görögországban és Kenyában.

A Mazars ma már 56 országban rendelkezik irodákkal, ahol 12500 szakember dolgozik, köztük több mint 680 partnerünk.

Az éves jelentés és annak kiegészítése elérhető a következő címen: annualreport.mazars.com

Mazars Annual Report 2008-2009 update 2 - English