A Mazars kiadja a csoportra vonatkozó, összevont éves beszámolóját. Tekintse meg a Mazars éves jelentésének legújabb kiadását

A nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó Mazars cégcsoport közzéteszi éves jelentésének ötödik kiadását. A Mazars jelenleg az egyetlen olyan, egész világra kiterjedő, könyvvizsgálattal és tanácsadással foglalkozó, integrált szervezet, amely nyilvánosságra hozza az IFRS szabványoknak megfelelő, globális szintű konszolidált beszámolóját tartalmazó éves jelentését. A cégcsoport már 2004 óta követi ezt a gyakorlatot.

A Mazars számára az ügyfelei irányában felállított követelmények és a felelősségteljes hozzáállás alkalmazása azt is jelenti, hogy a csoport magára nézve ugyanazokat a szabályokat tekinti érvényesnek, amelyek betartását másoktól elvárja. A Mazars átláthatóságra törekszik, ennek megfelelően, saját magával szemben is ugyanazokat a követelményeket kívánja alkalmazni, amelyek a tőzsdén jegyzett társaságokra vonatkoznak.

"Az éves jelentésünk 2008-2009-es kiadása híven tükrözi a szakmáról és a környezetünkről alkotott elképzeléseinket; mutatja elkötelezettségünket arra nézve, hogy minden kontinensen szerepet vállaljunk a szakterületünk tevékenységeinek fejlesztésében, valamint a pénzügyi piacok átláthatóságának megvalósításában. Mint integrált és független szervezet, azt gondoljuk, képesek vagyunk kivenni a részünket e célkitűzések megvalósításából. Ösztönző légkört kívánunk kialakítani munkatársaink, ügyfeleink részére, azokon a piacokon, amelyeken jelen vagyunk" - kommentálja Patrick de Cambourg, a Mazars csoport elnöke.

A Mazars ebben az évben úgy döntött, hogy éves jelentését a „Tehetségek” jegyében állítja össze.
A mai – átlagostól eltérő – világgazdasági helyzetben minden piaci szereplőnek bizonyítania kell éberségét, felelősségtudatát, elkötelezettségét, valamint kreativitását, az általa alkalmazott fejlődési modell újjáélesztése és megszilárdítása érdekében.

Ez a harc pedig egyedül nem vihető sikerre. Csapatban ébredhet fel a versenyszellem, csapatban élhetők át a legszebb élmények, és csapatmunka vezet a sikerhez. Ez az oka annak, hogy éves jelentésünket tartalmazó kiadványunk a „Tehetségek” témájára épül. A Mazars tehetséges munkatársai teszik lehetővé a csoport növekedését és fejlődését, támogatják ügyfeleinket és hozzájárulnak céljaik megvalósításához.

A Mazars éves jelentése a következő címen olvasható: annual report.mazars.com

Mazars Annual Report 2008-2009 - English