Ismerje meg a 2011-2012. évi, „A közös fejlődésünk” címmel kiadott éves jelentésünket

A pénzügyi átláthatóság erősítését célzó küldetéséhez hűen a Mazars sorrendben immár nyolcadik éve ad közre éves jelentést, önkéntesen biztosítva ezáltal az partnerei között nagy számban megtalálható tőzsdei társaságok által megkövetelt transzparenciát. Éves jelentésünk a Csoport hosszú távú stratégiájának keretében mutatja be az elmúlt üzleti év főbb eseményeit.

Globális forgalmunk a Mazars történetében először átlépte az 1 milliárd eurós mérföldkövet (2012. augusztus 31-én 1 013,4 millió € volt), melynek következtében 5,9%-os üzleti növekedést sikerült elérni a 2011/2012-es üzleti évben. Organikus növekedésünk a rendkívül bizonytalan gazdasági környezetben is töretlenül folytatódott, ami többek között egyedülálló növekedési modellünk rugalmasságáról tanúskodik.

„A közös fejlődésünk” több mint pusztán e jelentés címe, hiszen ez a néhány szó a Mazars vállalkozásának alapját képező filozófiát foglalja magában. Még soha nem voltunk ennyire biztosak abban, hogy a hosszú távú megoldások kidolgozásának kulcsa a közös tudás – legyen szó akár a világméretű válságról, akár az ügyfelek konkrét problémáiról.

Egyszerűsített felépítés a megfelelő információk elérésének megkönnyítése érdekében

A jelentés tartalmazza a teljes pénzügyi beszámolónkat és a Csoport átláthatósági jelentését, melyek az átláthatóság iránti elkötelezettségünk két fő pillére. Ezen alkotóelemeken túl a tevékenységekről szóló jelentés négy rövid és érthető fejezetben nyújt teljes körű áttekintést alapelveinkről és hosszú távú jövőképünkről:

A DNS-ünk: identitás és interakció

Tíz oldal, amelyből egyértelművé válik, hogy a Mazars miben különbözik más gazdasági szereplőktől: szolgáltatáskínálat, információk a csoportról, tények és számok, valamint szolgáltatási helyszínek…

 

 

Map RA

„Modellünk minden egyes partnert bevon a Csoport stratégiájába és teljesítményébe, valamint a közös jövőkép megvalósításába. Ami egynek jó, az mindenkinek jó, illetve ami egynek gondot okoz, az mindannyiunk gondja” Philippe Castagnac, a Mazars Csoport vezérigazgatója

Straub

Különleges vendégünk, Richard Straub, a Peter Drucker Society Europe elnöke részletesen bemutatja a vállalatvezetés elmúlt évek során végbement fejlődését, és igyekszik képet alkotni a jövő vezetőiről.

 

Stratégia: jövőkép és megvalósítás

Piacfelfogásunk, fejlődési irányvonalaink és az ügyfelek elvárásainak, valamint a jelenlegi kihívásoknak való megfelelés céljából kialakított stratégiánk alapját képező modell főbb jellemzői.

Board 700 px

« A Csoport nemzetközi integrációs dinamikáját a kulturális sokszínűség és az új helyi készségek bevonása táplálja. » Patrick de Cambourg, a Csoport irányítótanácsának elnöke

Eliasson

Ebben a részben Jan Eliasson, az ENSZ főtitkár-helyettese osztja meg gondolatait a Mazars-ral arról, hogy a cégeknek és a kormányoknak milyen szerepet kell játszaniuk a globális fenntartható fejlődés modelljében.

 

Szakértelem: relevancia és innováció

Fő piacaink és a Mazars által kínált szolgáltatások jellemzőinek elemzése.

Személyes társadalmi felelősségvállalási (PSR) jelentés: tudatosság és felelősség

Társadalmi felelősségvállalás: Ennek mentén fejleszti a Mazars felelősségvállalási politikáját, amely egyszerre világméretű és a sajátos helyi körülményekhez alkalmazkodó a vállalatok számára kulcsfontosságú szolgáltatások nyújtása során.

Shema Value

„A Mazars erőssége üzleti modelljének egyediségében rejlik. Globális szereplőre jellemző léptéket kínálunk, ami együtt jár a minőséggel és a felelősséggel . Ez figyelemre való képességgel és minden egyes üzleti partnerre szabott  személyes szolgáltatási szinttel párosul.” Phil Verity, társ-vezérigazgató, a Mazars nagy-britanniai vezető partnere

 

Személyes társadalmi felelősségvállalási (PSR) jelentés: tudatosság és felelősség

Társadalmi felelősségvállalás: Ennek mentén fejleszti a Mazars felelősségvállalási politikáját, amely egyszerre világméretű és a sajátos helyi körülményekhez alkalmazkodó a vállalatok számára kulcsfontosságú szolgáltatások nyújtása során.

„Növekedésünk motorja, hogy a tehetségeket felkaroljuk” Laurent Choain, a Csoport emberi erőforrásokért felelős vezető tisztségviselője

Marzuki

Marzuki Darusman, a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN) Emberi Jogi Módszertani Központjának igazgatója kifejti, hogy a nem-pénzügyi adatok hogyan válnak a vállalati teljesítmény értékelésének mindinkább meghatározó szempontjaivá.

Jó olvasást!

Full eng button
digest button eng