Éves jelentések

Weboldalunkon elérhetőek a Mazars, mint az egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cég legfrissebb éves jelentései. A Mazars csoport 2004 óta azt az egyedülálló gyakorlatot követi, hogy kiadja éves jelentését,amely tartalmazza az auditált és az IFRS szabványok szerint készített, konszolidált beszámolóját.

Striking the balance: Mazars publishes its 2018-2019 Annual Report

Yearbook 1600 per 700.jpg
Looking to 2020, we see a bright future and many exciting prospects, but we know our stakeholders operate in testing times. That is why finding and maintaining the right balance resonates more than ever. With our 2019 Yearbook, we take the opportunity to reaffirm our commitment to accompanying our clients’ development, helping them navigate the complex environments in which they operate and grow in a sustainable way.

BŐVEBBEN

2013-2014. évi Konszolidált Éves Jelentés: “ Új utakon” – A Mazars Csoport 10. Éves Jelentése

AR 1314 1086 per 202.jpg
Az “ Új utakon” cégünk története - egy olyan szervezeté, amelyik nem riad vissza attól, hogy előre haladjon, vagy hogy érdeklődő legyen, hogy új eszközöket próbáljon ki és különböző véleményeket hallgasson meg, hogy új piacokra merészkedjen és új területeket fedezzen fel. Meggyőződésünk, hogy merészség nélkül nem lehet hosszú távú megoldásokat kidolgozni a jövő generációi számára. Kulcsadatok, stratégiák, interjúk, esettanulmányok: 2013-2014. évi Konszolidált Éves Jelentésünkben mindent megtalálnak, amit tudni kell rólunk.

BŐVEBBEN

2012-2013. évi éves jelentés: “Együtt, új utakon”

Mazars Annual Report 2012-2013 1086x202
‘Együtt, új utakon’ című jelentésünk cégünk és tevékenységünk valamennyi aspektusát bemutatja. Meggyőződésünk, hogy az információk kollektív ismerete nélkülözhetetlen a fenntartható fejlődést elősegítő hosszú távú megoldások kidolgozásához. A Mazars legfontosabb pénzügyi adatai, stratégiája, interjúk és esettanulmányok: 2012-2013. évi éves jelentésünk minden tudnivalót tartalmaz rólunk.

BŐVEBBEN

Ismerje meg a 2011-2012. évi, „A közös fejlődésünk” címmel kiadott éves jelentésünket

Annual report 2011 2012
A pénzügyi átláthatóság erősítését célzó küldetéséhez hűen a Mazars sorrendben immár nyolcadik éve ad közre éves jelentést, önkéntesen biztosítva ezáltal az partnerei között nagy számban megtalálható tőzsdei társaságok által megkövetelt transzparenciát. Éves jelentésünk a Csoport hosszú távú stratégiájának keretében mutatja be az elmúlt üzleti év főbb eseményeit.

BŐVEBBEN

A Mazars közzéteszi 2010-2011-es Éves jelentését és az IFRS szerinti konszolidált beszámolóját.

A Mazars 7. alkalommal teszi közzé Éves jelentését „Kollektív intelligencia” címmel. Jelenleg a Mazars az egyetlen világméretű könyvvizsgáló és tanácsadó csoport, amely olyan Éves jelentést ad ki, amely tartalmazza az auditált és az IFRS (Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) szabványok szerint készített, konszolidált beszámolókat. A csoport ezt az egyedülálló gyakorlatot 2004-2005-től követi.

BŐVEBBEN

A 2009/2010-es éves beszámoló kiegészítése a 2010. decemberi éves partnerkonferenciát követően

A csoport éves partnerkonferenciája után – amelyre tavaly decemberben került sor Prágában – a Mazars új információkkal egészíti ki az éves beszámolójának hatodik kiadását.

BŐVEBBEN

A Mazars közzéteszi a globális összevont beszámolóját: az éves beszámoló legújabb változata (2009/2010)

A Mazars bemutatja az éves beszámolója hatodik kiadását. Jelenleg a Mazars az egyetlen olyan világméretű könyvvizsgáló és tanácsadó csoport, amely az IFRS előírásainak globális szinten megfelelő, auditált beszámolót és éves jelentést tesz közzé. A csoport 2004 óta folytatja ezt az egyedülálló gyakorlatot.

BŐVEBBEN

A 2008-2009-es éves jelentés második frissítése, az amerikai Weiser auditcéggel 2010. márciusában történt fúziót követően

2010. márciusában a Mazars örömmel üdvözli nemzetközi integrált partnerségi programja keretében a Weisert, ezt a New York-i székhelyű, az Egyesült Államok északkeleti részén mély gyökerekkel rendelkező tanácsadó és auditcéget. Ez az integráció a két cég közötti társulás tíz évre visszatekintő közös történetének természetes fejlődéséből jött létre.

BŐVEBBEN

A Mazars a 2009 decemberében megtartott éves taggyűlése után nyilvánosságra hozza az 2008-2009-es éves jelentésének kiegészítését

A Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégcsoport a tavaly decemberben Londonban megtartott éves taggyűlést követően tájékoztatja a nyilvánosságot az ötödik éves jelentésével kapcsolatos hírekről.

BŐVEBBEN

A Mazars kiadja a csoportra vonatkozó, összevont éves beszámolóját. Tekintse meg a Mazars éves jelentésének legújabb kiadását

A nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó Mazars cégcsoport közzéteszi éves jelentésének ötödik kiadását. A Mazars jelenleg az egyetlen olyan, egész világra kiterjedő, könyvvizsgálattal és tanácsadással foglalkozó, integrált szervezet, amely nyilvánosságra hozza az IFRS szabványoknak megfelelő, globális szintű konszolidált beszámolóját tartalmazó éves jelentését. A cégcsoport már 2004 óta követi ezt a gyakorlatot.

BŐVEBBEN