Éves jelentések

Weboldalunkon elérhetőek a Mazars, mint az egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cég legfrissebb éves jelentései. A Mazars csoport 2004 óta azt az egyedülálló gyakorlatot követi, hogy kiadja éves jelentését,amely tartalmazza az auditált és az IFRS szabványok szerint készített, konszolidált beszámolóját.

2013-2014. évi Konszolidált Éves Jelentés: “ Új utakon” – A Mazars Csoport 10. Éves Jelentése

Az “ Új utakon” cégünk története - egy olyan szervezeté, amelyik nem riad vissza attól, hogy előre haladjon, vagy hogy érdeklődő legyen, hogy új eszközöket próbáljon ki és különböző véleményeket hallgasson meg, hogy új piacokra merészkedjen és új területeket fedezzen fel. Meggyőződésünk, hogy merészség nélkül nem lehet hosszú távú megoldásokat kidolgozni a jövő generációi számára. Kulcsadatok, stratégiák, interjúk, esettanulmányok: 2013-2014. évi Konszolidált Éves Jelentésünkben mindent megtalálnak, amit tudni kell rólunk.

2012-2013. évi éves jelentés: “Együtt, új utakon”

‘Együtt, új utakon’ című jelentésünk cégünk és tevékenységünk valamennyi aspektusát bemutatja. Meggyőződésünk, hogy az információk kollektív ismerete nélkülözhetetlen a fenntartható fejlődést elősegítő hosszú távú megoldások kidolgozásához. A Mazars legfontosabb pénzügyi adatai, stratégiája, interjúk és esettanulmányok: 2012-2013. évi éves jelentésünk minden tudnivalót tartalmaz rólunk.

Ismerje meg a 2011-2012. évi, „A közös fejlődésünk” címmel kiadott éves jelentésünket

A pénzügyi átláthatóság erősítését célzó küldetéséhez hűen a Mazars sorrendben immár nyolcadik éve ad közre éves jelentést, önkéntesen biztosítva ezáltal az partnerei között nagy számban megtalálható tőzsdei társaságok által megkövetelt transzparenciát. Éves jelentésünk a Csoport hosszú távú stratégiájának keretében mutatja be az elmúlt üzleti év főbb eseményeit.

A Mazars közzéteszi 2010-2011-es Éves jelentését és az IFRS szerinti konszolidált beszámolóját.

A Mazars 7. alkalommal teszi közzé Éves jelentését „Kollektív intelligencia” címmel. Jelenleg a Mazars az egyetlen világméretű könyvvizsgáló és tanácsadó csoport, amely olyan Éves jelentést ad ki, amely tartalmazza az auditált és az IFRS (Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) szabványok szerint készített, konszolidált beszámolókat. A csoport ezt az egyedülálló gyakorlatot 2004-2005-től követi.

A 2008-2009-es éves jelentés második frissítése, az amerikai Weiser auditcéggel 2010. márciusában történt fúziót követően

2010. márciusában a Mazars örömmel üdvözli nemzetközi integrált partnerségi programja keretében a Weisert, ezt a New York-i székhelyű, az Egyesült Államok északkeleti részén mély gyökerekkel rendelkező tanácsadó és auditcéget. Ez az integráció a két cég közötti társulás tíz évre visszatekintő közös történetének természetes fejlődéséből jött létre.

A Mazars kiadja a csoportra vonatkozó, összevont éves beszámolóját. Tekintse meg a Mazars éves jelentésének legújabb kiadását

A nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó Mazars cégcsoport közzéteszi éves jelentésének ötödik kiadását. A Mazars jelenleg az egyetlen olyan, egész világra kiterjedő, könyvvizsgálattal és tanácsadással foglalkozó, integrált szervezet, amely nyilvánosságra hozza az IFRS szabványoknak megfelelő, globális szintű konszolidált beszámolóját tartalmazó éves jelentését. A cégcsoport már 2004 óta követi ezt a gyakorlatot.

A Mazars éves jelentése: 2007/2008

Immáron 4. éve, a Mazars éves jelentése elérhető elektronikus, illetve nyomtatott formában is. Ez az éves jelentés magában foglalja az IFRS szabványoknak megfelelő konszolidált beszámolóját.

Share