2012-2013. évi éves jelentés: “Együtt, új utakon”

‘Együtt, új utakon’ című jelentésünk cégünk és tevékenységünk valamennyi aspektusát bemutatja. Meggyőződésünk, hogy az információk kollektív ismerete nélkülözhetetlen a fenntartható fejlődést elősegítő hosszú távú megoldások kidolgozásához. A Mazars legfontosabb pénzügyi adatai, stratégiája, interjúk és esettanulmányok: 2012-2013. évi éves jelentésünk minden tudnivalót tartalmaz rólunk.

Átláthatóság

A pénzügyi átláhatóság erősítése melletti elkötelezettségünk részeként immár kilencedik éve jelentetjük meg éves jelentésünket. Ebben önkéntes alapon tesszük közzé mindazokat az átláthatóságot biztosító információkat, amelyeket tőzsdén jegyzett ügyfeleinknek kötelező jelleggel kell közreadniuk.
Éves jelentésünk tartalmazza a Mazars cégcsoport konszolidált éves beszámolóját és átláthatósági jelentését. A tevékenységünkről szóló jelentésünk az alábbi öt fejezetben ismerteti átfogó jelleggel alapelveinket és hosszú távú elképzeléseinket:

Együtt, új utakon: célkitűzésünk

Merre tartunk és hogyan kívánjuk célkitűzéseinket elérni. A Mazars partnerei között folytatott öt párbeszéd.
‘Az utóbbi 30 év során rengeteget tettünk nevünk és az általunk fémjelzett márka felépítéséért Európában és szerte a világon. A Mazars olyan egységes partneri együttműködés, amely független, nemzetközi és integrált marad.’
Philippe Castagnac, a Mazars Csoport vezérigazgatója

Az alapkövek: kik vagyunk

Mitől más a Mazars: szolgáltatáspaletta, a legfontosabb teljsítménymutatók, globális jelenlétünk és az előző év kiemelt eredményei.

Régiónkénti létszám, 2005-2014 között

Shema RA 1

Felépítményünk alapja: stratégiánk

A piacról alkotott képünk, fejlesztési stratégiánk, valamint az ügyfeleink által támasztott elvárások és kihívások teljesítésére kifejlesztett modellünk legfontosabb részei.

Shema 2 RA.jpg

Vendégünk, Xavier Fontanet, a világ egyik vezető látáskorrigáló kontaktlencse-gyártója, az Essilor korábbi vezérigazgatója osztja meg velünk a márka világszerte ismertté válásával – így a kulturális különbségek kezelésével és a teljesítmény elismerésével -  kapcsolatos  tapasztalatait és meglátásait.

Az akadályok elhárítása: együttműködés ügyfeleinkkel

Globális Ügyvezető Testületünk folyamatosan elemzi az érdekeltjeinket érintő piaci kihívásokat. Néhány globális ügyfelünkről készített esettanulmányaink révén többi ügyfelünknek is segítünk az akadályok elhárításában.

Interjú Alice Ekmannal

Shema 3 RA.jpg

Alice Ekmantól, a Francia Nemzetközi Kapcsolatok Intézet kutatójától megtudhatjuk, hogy a Kínában végbemenő társadalmi változások miként alakíthatják a globális gazdaság jövőjét.

Új területek feltérképezése: a fenntartható fejlődést szolgáló törekvésünk

Ebben a fejezetben ismertetjük a partnerséggel kapcsolatos felelősségünket és az annak alapjául szolgáló – a globális és a helyi, egyedi igényekre egyaránt alkalmazható - belső szabályainkat. Az átláthatóság e területéről ügyfeleinknek ugyancsak előírás szerint kell számot adniuk.

Interjú Muhammad Yunus-szal

Shema 4 RA.jpg

A Nobel békedíjas Muhammad Yunus megosztotta velünk a szociális szemléletű üzletvitellel kapcsolatos elképzeléseit és egy olyan projektet vázol fel, amely egyetlen közös cél – a társadalmi problémák megoldása - érdekében egyesíti a magánembereket és az üzleti szférát.

Discover our dedicated website

Click here to discover our website