A Mazars a 2009 decemberében megtartott éves taggyűlése után nyilvánosságra hozza az 2008-2009-es éves jelentésének kiegészítését

A Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégcsoport a tavaly decemberben Londonban megtartott éves taggyűlést követően tájékoztatja a nyilvánosságot az ötödik éves jelentésével kapcsolatos hírekről.

Az éves taggyűlés kulcsfontosságú esemény a Mazars partnership rendszerben működő szervezetének életében. A taggyűlés alkalmával kerül sor a cégcsoport éves jelentésének közzétételére, amely a társaság IFRS normák szerint konszolidált és auditált eredményeit tartalmazza. A taggyűlés során a társasági tagok együttesen megtárgyalják és megszavazzák a cégcsoport stratégiáját (a területi terjeszkedésre, az új szolgáltatások bevezetésére, a tehetséggondozásra stb. vonatkozóan).

A tagok a tavaly decemberben meghozott legfontosabb határozataival többek között megválasztották az új Igazgatótanácsot, az új Felügyelő Tanácsot, beválasztottak a testületbe 46 új tagot, a partnership taglétszámát pedig 5 újabb országgal gyarapították.

Az éves jelentést kiegészítő anyag bemutatja a cégcsoport szervezeti felépítését. Ebben kiemelt szerep jut a tehetségeknek, ami szimbolizálja a Mazars látásmódot és a cég jövőképét.

Az éves jelentés és annak kiegészítése elérhető a következő címen: annualreport.mazars.com

Mazars Annual Report 2008-2009 update - English