Hírlevelek- tanulmányok- kutatások

Weboldalunkon elérhetőek a Mazars csoport által rendszeresen megjelenő hírlevelek, tanulmányok valamint kutatások. Ezek az anyagok angol és francia nyelven olvashatók.

Vállalati kockázatkezelés a biztosítási szakmában

A Chartis Research és a Mazars szakértői közösen vizsgálták meg, hogy miképpen valósítják meg a biztosítótársaságok a vállalati kockázatkezelést (enterprise risk management, ERM), illetve hogy mi szükséges ennek sikeres integrálásához.

Biztosítók pénzügyi kommunikációja: Szolvencia II

Az évek során a pénzügyi kommunikáció a nagy biztosítók promóciójának alapvető részévé vált. Ennek a gyakorlatlak különösen nagy a jelentősége idén az európai Szolvencia II irányelv megérkezésével, amely messzeható változásokat hoz a tőkekövetelmények és a kockázatkezelés területén. Mindezek fényében közelebbről is szemügyre vettük a 2015-ös év pénzügyi kommunikációjának legfontosabb témáját jelentő Szolvencia II irányelvre vonatkozó információkat.

Üdv a nők bolygóján!

Nagy örömünkre szolgál, hogy beszámolhatunk arról a felmérésről, amelyet a Mazars és a Francia Nemzeti Tanács az ENSZ Nemek Egyenlőségével és a Nők Felemelkedésével Foglalkozó Egységéért elnevezésű szervezet közösen készített 108 ország, 3 generáció, illetve csaknem 2400 nő megkérdezésével annak érdekében, hogy képet kapjunk a nők mindennapjairól. Üdv a nők bolygóján!

Share