Felkészülve a jövő kihívásaira: Elnök- vezérigazgatónk év végi üzenete

A 2022-es év végéhez közeledve álljunk meg egy pillanatra és tekintsük át, mi mindent hoztunk létre és mennyi akadályt küzdöttünk le idén. 2023-ban is teljes mértékben elkötelezettek maradunk az iránt, hogy egy jobb holnapot teremtsünk meg.

A 2022-ben sok olyan esemény történt, amelyek egyaránt próbára tették a vállalkozások, a kormányok és az egyének agilitását. Mindannyiunknak meg kellett tanulnunk együtt élni a bizonytalansággal, és rugalmas ellenállóképességet kellett kialakítanunk erőforráshiányos világunkban.

Miközben ezek a változások korábban nem ismert kihívásokat támasztanak, egyszersmind új lehetőségeket is hoznak, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy innovatív módszereket keressünk a közös értékteremtés és a felelősségteljes növekedés érdekében.

Egy ilyen kiszámíthatatlan időszakban büszke vagyok arra az erőre és stabilitásra, amelyet a Mazars csapatai világszerte tanúsítottak, támogatva üzleti tevékenységünket és ügyfeleinket az új körülményekhez való alkalmazkodásban. Elismerésemet fejezem ki hihetetlen alkalmazkodóképességükért és leleményességükért!

A Mazars céltudatosan cselekszik a jövő érdekében, abba fektetve be, ami valóban fontos kollégáink, ügyfeleink, bolygónk és a társadalom számára. Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivegyük részünket egy mindenki számára igazságosabb és prosperáló világ megteremtésében, ahol a fenntarthatóság és a minőség áll minden tevékenységünk középpontjában. Közösen meg tudjuk hozni a megfelelő döntéseket és átalakításokat, hogy felkészüljünk a jövőre!

A 2022-es év végéhez közeledve szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani minden kollégánknak és ügyfelünknek elkötelezettségükért és támogatásukért. Jó egészséget, sok sikert és boldogságot kívánok az előttünk álló évre!

Hervé Helias, 

Vezérigazgató és elnök, Mazars csoport