Hírleveleink

Itt találhatja a Mazars Magyarország által kiadott adó- és jogi hírleveleket, számviteli tájékoztatókat, és egyéb üzleti vonatkozású dokumentumokat.

Közép- és Kelet- Európai Adókalauz 2018

Negyedik alkalommal köszöntjük a Mazars közép-kelet európai adókalauzának olvasóit, amelynek fókuszában idén is a régió adórendszereinek változásai állnak. Áttekintésünk során jelentős eltéréseket figyeltünk meg az egyes országok adózási stratégiái között: egyes helyeken a fogyasztási adókat emelték, máshol a jövedelemadókat, valamint olyan újszerű megoldásoknak is tanúi lehettünk, mint az ágazati válságadók, a közvetlen árszabályozási rendszerek, illetve új adónemek bevezetése, melyek mindegyike további terheket rótt a gazdasági szereplőkre. Az is nyilvánvaló, hogy bár léteznek egyedi megoldások is, bizonyos országok a szomszédjaiktól vesznek át ötleteket.

Adóhírlevelek 2019

Az alábbiakban olvashatja a Mazars Magyarország vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cég hírleveleit adózási témában. Hírleveleinkkel tájékoztatni szeretnénk ügyfeleinket és leendő partnereinket az adózásban bekövetkezett változásokról, aktuális hírekről.

Share