Adóhírlevelek 2014

Az alábbiakban olvashatja a Mazars Magyarország vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cég hírleveleit adózási témában. Hírleveleinkben tájékoztatni szeretnénk ügyfeleinket és leendő partnereinket az adózásban bekövetkezett változásokról, aktuális hírekről.

Hírlevél 2014/ 17- 2015. évi Adótörvény-változások

A parlament november 18-án elfogadta a jövő évre benyújtott adócsomagot. A változásokról szóló előző hírlevelünkhöz képest több kiegészítés és módosítás beiktatásával, ugyanakkor számos vitás pont meghagyásával született meg a most elfogadott egységes javaslat.

Hírlevél 2014/ 15- BEPS-Lezárult az első szakasz

Az Európai Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) és a G20 csoport közös munkájaként 2014 szeptemberében publikálták annak az akciótervnek az első eredményeit, amely a multinacionális vállalatcsoportok adóelkerülésének visszaszorítását célozza meg.

Hírlevél 2014/13-Reklámadó: fogynak a kérdőjelek?

Amint arról előző hírlevelünkben is beszámoltunk, a 2014. július 15-én kihirdetett végleges jogszabály szöveg szűkszavúsága számos ponton bizonytalanságot hagyott az adókötelezettség tárgyát, az adóalanyok körét és az adminisztrációs kötelezettségeket tekintve.

Share