Doing Business in Hungary

Az alábbi linken tekintheti meg Business Guide Hungary kiadványainkat, amely azzal a céllal jött létre, hogy segítse a Magyarország iránt érdeklődő és hazánkba érkező külföldi befektetőket.

Doing Business in Hungary 2018

Az alábbiakban olvashatja a Mazars legfrissebb kiadványát, a Doing Business in Hungary 2018-at, amely azzal a céllal jött létre, hogy segítse a Magyarország iránt érdeklődő és hazánkba érkező külföldi befektetőket.

Doing Business in Hungary 2017

Az alábbiakban olvashatja a Mazars legfrissebb kiadványát, a Doing Business in Hungary 2017-et, amely azzal a céllal jött létre, hogy segítse a Magyarország iránt érdeklődő és hazánkba érkező külföldi befektetőket.

Business Guide Hungary 2015

Az alábbiakban tekintheti meg a Mazars legfrissebb kiadványát, a Business Guide Hungary 2015-öt, amely azzal a céllal jött létre, hogy segítse a Magyarország iránt érdeklődő és hazánkba érkező külföldi befektetőket.

Business Guide Hungary 2014

Az alábbiakban tekintheti meg a Mazars friss kiadványát, a Business Guide Hungary 2014-et, amely a Nemzeti Külgazdasági Hivatallal közösen készült.

Business Guide Hungary 2013

Az alábbiakban tekintheti meg a Mazars Kft. legújabb kiadványát, amely a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) együttműködésével készült el.

Share