KÖZÉP- KELET- EURÓPAI ADÓ BROSÚRA 2014

A Mazars budapesti irodája a Közép-kelet európai régió 15 országára kiterjedő, 2014-es év legfontosabb adózási kondícióit bemutató brosúrát jelentetett meg.

Az immár második alkalommal megjelenő brosúra a tájékoztatás mellett azt a célt is szolgálja, hogy megkönnyítse a régióban gondolkodó befektetők számára ezen országok adózásáról egy átfogó kép kialakítását, amely egy későbbi döntéshozatal első lépcsője lehet.

A 15 országra készült elemzés kiterjed a magányszemélyek jövedelmének, a társaságok nyereségének adóztatására éppúgy, mint a közvetett adózásra.  A brosúra összehasonlításra is lehetőséget ad, egyrészt az adókulcsokról, valamint a bért terhelő adók nettó bérhez viszonyított arányáról. Magyarország szomszédos országain és a visegrádi országokon kívül az összes ex-jugoszláviai állam is helyet kapott az anyagban épp úgy, mint Görögország és Oroszország.

Bízunk benne, hogy hasznosnak és jó gondolatébresztőnek találják ezt a tanulmányt, amelyben feltüntettük a vizsgált országok szakértőinek is az elérhetőségeit.

Brosúránk angol nyelven olvasható az alábbi linkre kattintva: 

Kapcsolódó anyag

CEE Tax Brochure 2014
CEE Tax Brochure 2014