Rendezvények

Az alábbiakban bővebb információt találhat a Mazars, mint az egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalat aktuális és korábbi szakmai rendezvényeiről.

10th Annual Mazars' Transfer Pricing Conference

Mazars Transfer Pricing Centre in collaboration with Mazars SET Konsulter are pleased to be holding the 10th Annual Mazars’ Transfer Pricing Conference on Thursday September 28 and Friday September 29, 2017 in Stockholm, Sweden, the Capital of Scandinavia.

Adókonferencia 2017

2017-ben is Adókonferencia a Mazars Kft. szakértőivel, a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Adóhatóság felelős munkatársaival! A Mazars Kft. és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ közös szakmai konferenciája ezúttal 2016. december 6-án kerül megrendezésre a Radisson Blu Béke Hotelben.

Adókonferencia 2016

2016-ban is Adókonferencia a Mazars szakértőivel és a Nemzetgazdasági Minisztérium képviselőivel! A Mazars Kft. és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ közös szakmai konferenciájára ezúttal 2015. december 8-án kerül sor a Mercure Buda Hotelben.

Adókonferencia 2015

Idén ismét Adókonferencia a Mazars szakértőivel és a Nemzetgazdasági Minisztérium képviselőivel! A Mazars Kft. és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási központ közös szakmai konferenciájára ezúttal 2014. december 3-án kerül sor a Mercure Buda Hotelben.

Adókonferencia 2014

Ismét Adókonferencia a Mazars szakértőivel és a Nemzetgazdasági Minisztérium képviselőivel! A Mazars Kft. és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási központ Kft. közös rendezvényére ezúttal 2013 december 3-án kerül sor a Radisson Blu Béke Hotelben.

Share