Szakmai cikkek, hozzászólások 2013

Itt olvashatja a Mazars könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalat 2013-ban, a hazai és nemzetközi sajtóban megjelent szakmai cikkeit, kommentjeit.

New ideas in taxing

A Mazars könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalat a régió adózási rendszerének főbb eseteit és megoldásait elemzi a Budapest Business Journal 2013 május 31-én megjelent számában.

Régiós adóverseny, 2013

A Mazars könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalat nemrég elkészítette a régiós országok adózási kondícióit áttekintő 2013-as összeállítását.

Változik az OTC-ügyletek szabályozása

EMIR- Bejelentési, elszámolási és kockázatkezelési kötelezettséget vezetnek be. Ebben a témában nyilatkozott a Mazars könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalat audit partnere a Világgazdaság április 26-ai számában.

Elektronikus számlák: kockázat a befogadónál

Egy NAV- vizsgálat során bizony súlyos következményei is lehetnek annak, ha a vállalkozás nem a törvényi előírásoknak megfelelő elektronikus számla alapján gyakorolja adólevonási jogát- hangsúlyozza Nyári Zsolt, a Mazars könyvvizsgáló, adó. és üzleti tanácsadó vállalat adószakértője.

Környezetvédelmi termékdíj: fókuszban

Az utóbbi egy évben az adóhatóság fókuszába került a környezetvédelmi termékdíj ellenőrzése- hívja fel a figyelmet Szmicsek Sándor, a Mazars könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalat adópartnere a Világgazdaság 2013 03. 22-ei cikkében.

Share