Globális webináriumok a közvetett adókról

Az új év fontos változásokat hoz a közvetett adók tekintetében, a Brexit utáni üzleti környezet és a jelenlegi Covid-19 válság továbbra is világszerte érinti a vállalkozásokat.

Annak érdekében, hogy támogassuk Önt ezeken a változásokon és megfontolhassuk a következő lépéseket, webináriumot tartunk a Brexitről, és annak következményeiről, valamint az Áfa-szabályok változásáról 2021-ben.

Brexit: És most mi lesz?

  • 2021. január 13.
  • 11.00- 12.00 (közép-európai idő)

Az üzleti közösség megkönnyebbült, de ujjongásról távolról sincs szó!  Az utolsó pillanatban megkötött Brexit-megállapodás meglehetősen nagy bizonytalansággal jár, és sok vállalkozást érint még nem teljesen előrelátható módon.  Milyen következményekkel jár a több mint 1000 oldalas Brexit kereskedelmi és biztonságpolitikai megállapodás?  Webináriumunk lehetőséget kínál arra is, hogy feltehesse az „utolsó perces Brexit-megállapodásra vonatkozó kérdéseit”, valamint együtt megvitassuk az Áfá-t és a közvetett adók kérdéseit a Brexit utáni időszakban.

Jelentkezzen itt!

Az Áfa kezelése viharos időkben

  • 2021. február 4. 
  • 11.00- 13.30 (közép- európai idő)

Ez az év jelentős változásokat fog hozni a Áfa-szabályokban is. Az Áfa szempontjából általában meglehetősen mozgalmas év lesz, ami egy sok tételt tartalmazó “Áfa-teendők listája” összeállítását fogja megkívánni az Európában működő vállalkozásoktól. Mik azok az Áfá-ra vonatkozó következményei a potenciális, az ellátási láncokat érintő változásoknak, melyek a koronavírus-járványból és az utolsó pillanatban kötött Brexit-ügyletből erednek? Mi lesz az e-kereskedelmi és uniós Áfa-csomag célja? 

A webinárium keretében az egyes ágazatokra összpontosító, különálló szekcióüléseket is szervezünk.  A beosztásról a jelentkezési lapon jelzett preferenciái alapján döntünk, és 2021. február 1-én tájékoztatást küldünk arról, hogy melyik szekcióba soroltuk be.

Jelentkezzen itt! Kód: VAT2021