Mazars globális konferencia- Változásra készen: az adózás átláthatósága, a fenntarthatóság felé vezető út

Vegyen részt Ön is a Mazars „Változásra készen: az adózás átláthatósága, a fenntarthatóság felé vezető út” című globális konferenciáján 2021. november 2-10. között.

A nemzetközi vállalatok vezetői egyre fokozottabb ellenőrzéssel szembesülnek az adóhatóságok, a befektetők és más érdekelt felek részéről. Sokan úgy érzik, hogy szigorúbb elszámoltathatósági normáknak vannak alávetve. Ennek eredményeként az adózás átláthatósága kiemelt helyen szerepel a nemzetközi adózás témái között.

A Mazars támogatást nyújt azon ügyfelei számára, akik úgy vélik, hogy az adózást a továbbiakban nem működési költségként kellene tekinteni, hanem sokkal inkább egyfajta befektetésnek a közösségbe, amelyben működnek.

„Változásra készen: az adózás átláthatósága, a fenntarthatóság felé vezető út”

Virtuális interaktív esemény 4 ülésszakra bontva.

  • november 2., 12.00-14.00 – november 4., 12.00-14.00
  • november 9., 12.00-14.00 – november 10., 12.00-14.00
    (minden időpont közép-európai idő szerint)

Regisztráljon itt!                         Tekintse meg a konferencia programját!

Vállalatok, nem kormányzati szervezetek és más intézmények vezetői, valamint a Mazars szakemberei a világ minden tájáról megosztják tapasztalataikat arról, hogy a nemzetközi vállalatok miként tehetik magukévá a fenntartható adózás eszméjét. A felszólalókkal és a résztvevőkkel a speciálisan erre a célra létrehozott, egyéni kapcsolatfelvételt lehetővé tevő eszközön keresztül tud kapcsolatba lépni.

Értékeljük a tapasztalatait!

Az esemény előtt egy kérdőíves felmérést készítünk abban a témában, hogy a vállalatok mennyire felkészültek az adózás átláthatósága terén. A konferencia első napján megosztjuk a felmérés tanulságait. Kérjük, szánjon néhány percet az alábbi kérdőív kitöltésére.

Töltse ki a konferencia előtti felmérést!