05.20. Közép-európai webinárium: Robotizált folyamatautomatizálás pénzügyi funkciókban

Egy vállalat pénzügyi különböző folyamatok automatizálhatók: jelentések/beszámolók készítése, lejárt számlák ellenőrzése, megrendelések feldolgozása, bankszámla kivonatok elszámolásának egyszerűsítése és még sok más. A Mazars szakértői megosztják gyakorlati tapasztalataikat. Ne habozzon regisztrálni a lenti linken keresztül!

A pénzügyi folyamatokon belül a szervezeteknek hihetetlen lehetőségük van arra, hogy kihasználják a robotizált folyamatautomatizálásban (Robotic Process Automation, RPA) rejlő lehetőségeket, továbbá a hatékony, a hibákat megszüntető automatizálás előnyeit. A pénzügyi folyamatok kezelése vitathatatlanul az egyik legkeményebb szakmai terület a munkahelyi nyomás és a foglalkozással járó stressz szempontjából. A folyamatosan áramló adatfolyamokkal és számokkal való lépéstartás még a legjobb alkalmazottakat is kimeríti és fásulttá teszi.

Regisztráció

Tematika

  • A pénzügyi részlegek előtt álló fő kihívások
    • Mely pénzügyi folyamatok alkalmasak inkább és melyek kevésbé az automatizálásra?
    • Hogyan válasszuk ki az automatizálandó folyamatokat és milyen prioritásokat kövessünk?
    • Mi a helyzet azokkal a folyamatokkal, amelyek munkaigénye ugyanolyan, de nem standardizáltak?
    • Hogyan juthatunk el az első folyamat jóváhagyásához?
  • Esettanulmányok automatizált pénzügyi folyamatokra vonatkozóan
  • Kérdések és válaszok

Időpont

2021. május 20., 9:00- 9:30 (közép-európai idő szerint)

Előadó

Rudolf Vido, az RPA-ra, a digitális transzformációra, a folyamatfejlesztésre és a stratégiára szakosodott tanácsadó. Rudolf Vido több mint 12 európai és ázsiai országban valósított meg projekteket.  

A webinárium formája

A webináriumot a Microsoft Office Teams platformon keresztül közvetítjük. Ha szeretne részt venni, kattintson az alábbi gombra, és regisztráljon.  A kapcsolódási linket egy nappal a webinárium előtt küldjük meg Önnek. A webinárium ingyenes és angol nyelvű.

Reméljük, hamarosan találkozunk virtuálisan!

Regisztráció