Rólunk

A Mazars vezető nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat, amely partnerségi modellben, egységes csapatként működik. Szaktudásra, méretbeli előnyökre és a kulturális sajátosságok értő ismeretére támaszkodva magas színvonalú, testre szabott szolgáltatásokat kínál a könyvvizsgálat, a számvitel, valamint az adó-, pénzügyi, jogi* és üzleti tanácsadás területén.

Első irodánkat Európában nyitottuk meg 1945-ben. Azóta olyan globális partnerségi modellben működő szervezetté nőttünk, amely 47 000 szakemberrel dolgozik. Közülük 30 000 fő integrált partnerségben, és 17 000 munkavállaló a Mazars North America Alliance keretében közel 100 országban van jelen. Ők egységes csapatként zökkenőmentesen végzik feladataikat, átívelve határokat, ágazatokat és szolgáltatási területeket. Szakértelmünk és erőforrásaink lehetővé teszik, hogy – méretétől és tevékenységétől függetlenül – minden ügyfelet pontosan, gyorsan és személyre szabottan szolgáljunk ki.

Büszkék vagyunk arra, hogy különbözünk a többiektől. Olyan vállalat vagyunk, amely hozzájárul egy igazságos és prosperáló világ megteremtéséhez, miközben törődik munkatársai és ügyfelei sikerével, figyelemmel kíséri a pénzügyi piacokat, és ügyel szakmai feddhetetlenségére.

Széles körű professzionális szolgáltatásaink a globális és helyi viszonyok átfogó és alapos ismeretére épülnek. Munkatársainkat támogatjuk abban, hogy segítsék ügyfeleinket üzleti lehetőségeik maximalizálásában, vállalkozásuk eredményes működtetésében és folyamatos fejlesztésében.

*Ahol ezt a helyi szabályozás lehetővé teszi.