A Mazars dióhéjban

Nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalatként elkötelezetten támogatjuk ügyfeleink üzleti fejlődését.

Nagy utat tettünk meg azóta, hogy Robert Mazars 1945-ben létrehozta könyvelési vállalkozását a franciaországi Rouen-ban.

Ebből a kis irodából nőtte ki magát a Mazars olyan nemzetközi cégcsoporttá, amely immár 47.000 szakember közreműködésével több mint 95 országban van jelen, beleértve a 17.000 munkatársat a Mazars North America Alliance keretében.

A Mazars globális szervezetére vonatkozó legfontosabb adatok

 

A könyvvizsgálat több mint 70 éve áll tevékenységünk fókuszában. Ehhez kapcsolódnak különféle üzleti és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásaink csakúgy, mint adózási, jogi és jogszabályi megfelelést támogató (compliance) tevékenységeink, melyekkel ügyfeleink változó igényeire nyújtunk megoldást.

Szakértelmünk és erőforrásaink lehetővé teszik, hogy – méretétől és tevékenységétől függetlenül – minden ügyfelet pontosan, gyorsan és személyre szabottan szolgáljunk ki. Bárhol dolgozunk is, egységes integrált csapatként, egymással szorosan együttműködve tevékenykedünk. Ez tesz képessé bennünket arra, hogy helyi ismereteinkre, kulturális nyitottságunkra és globális szemléletünkre alapozva magas színvonalú, testre szabott szolgáltatást nyújtsunk minden ügyfélnek, bárhol legyenek is a világon.

Működési modellünk belülről és kívülről egyaránt demokratikus és átlátható. A Mazars irányítását a cégcsoport Igazgatósága végzi, amelynek tagjait négyévente választják meg. Munkájukat a cégcsoport Kormányzó Tanácsa támogatja, amely többek között arról is gondoskodik, hogy etikai szabályainkat mindig minden tevékenységünk során maradéktalanul érvényesítsük. 

Meggyőződésünk, hogy egy felelős vállalatnak közös értékek mentén kell működnie. Ezt úgy valósítjuk meg, hogy megőrizzük függetlenségünket, törődünk iparágunk jövőjével, és a fenntarthatóság és a jövedelmezőség egyensúlyára törekszünk. Tudjuk, hogy a jövő generációinak igazságos és prosperáló világot kell továbbadnunk.

Kapcsolódó anyagok

Corporate story 2023
Corporate story 2023
Mazars at a glance 2023
Mazars at a glance 2023