Hűen értékeinkhez

Tevékenységeinket mindenkor az alapítóink által lefektetett értékek mentén végezzük. Ezen értékekben jelennek meg mindazon elvek, amelyeket minden nap alkalmazunk munkatársainkra, ügyfeleinkre és a tágabb társadalmi környezetre egyaránt. Több mint 70 éve szolgálnak fejlődésünk alapjául, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az elkövetkező években és évtizedekben is ezek legyenek fenntartható fejlődésünk alapjai. A szavakon túl értékeink tükrözik elkötelezettségünket is, amely túlmutat pusztán a jogszabályi megfelelés biztosításán. Annak az etikusan működő cégnek az alapjait képezik, amelyet mindenkori célunk működtetni.

Integritás
A kiváló szolgáltatások nyújtása alapkövetelmény, de ez nem jelentene sokat anélkül a morális szigorúság nélkül, amelyet önmagunk és ügyfeleink felé egyaránt tartozunk fenntartani. Az integritás sarokköve a szervezetünkön belüli viszonyoknak, csakúgy mint az ügyfeleinkkel és tulajdonosainkkal való kapcsolatainknak. A bizalom elnyerése és fenntartása érdekében mindenkor tisztességesnek és őszintének kell lennünk. 

Felelősség
Fenntartható csak az a cég lehet, amely elszámoltatható. Hiszünk a személyes és szakmai tevékenységünk iránti felelősségben. Törődünk azzal, hogy munkánk milyen hatással van a közösségeinkre és mindenkor azon vagyunk, hogy pozitív változásokat érjünk el.

Sokszínűség és tisztelet
Ügyfeleink számítanak tehetségünkre és szakértelmünkre. Erőnk a munkatársainkban rejlik. Az egyes emberek és egyedülálló hozzájárulásuk iránti tisztelet meghatározó része annak, akik vagyunk. Értéknek tekintjük a különbözőséget és a sokszínűséget, mivel tudjuk, hogy az új nézőpontok révén szervezetünk igazságosabb és erősebb lesz.

Technikai kiválóság
Minden projektünkben és megbízásunkban elsődleges prioritásunk a lehető legjobb szolgáltatások nyújtása ügyfeleink számára. Ezért folyamatosan a legmagasabb szintű technikai kiválóságra és minőségre törekszünk minden tevékenységünkben. Célunk, hogy az innováción és a tehetséggondozáson keresztül minden érintett elvárásainak meg tudjuk felelni.

Függetlenség
A függetlenség mindenkor a Mazars alapértékét és létezésének értelmét jelentette. Akár könyvvizsgálóként, akár tanácsadóként járunk el, a függetlenség alapvető fontosságú. 

Folyamatosság
A Mazars megalapítása óta a vezetők három generációja adta át sikeresen a stafétabotot, tudását és tapasztalatait a következő nemzedéknek, ezzel előkészítve az utat a még sikeresebb jövő számára. A folyamatosság és az elkötelezettség alapvető elemei a saját és egyben ügyfeleink hosszú távú fejlődésének.

Értékeinktől cselekedeteinkig: globális magatartási kódexünk

Globális magatartási kódexünk gyakorlati útmutatóval szolgál minden munkatársunk számára, függetlenül életkoruktól, pozíciójuktól vagy országuktól, melynek révén nehéz helyzetekben is képesek a megfelelő döntéseket meghozni, összhangban értékeinkkel.
A magatartási kódex egyértelműen meghatározza, hogy kik vagyunk, mit várunk el munkatársainktól, valamint miként viszonyulunk ügyfeleinkhez, tulajdonosainkhoz és a tágabb társadalmi környezetünkhöz. Bonyolult és gyorsan változó világunkban erkölcsi iránytűként használjuk napi tevékenységeink során, hiszen egyértelműen meghatározza, hogy mi az ajánlott és elfogadható magatartás, illetve mi az, ami kockára tenné jó hírnevünket és mások bizalmát. Szigorúan vesszük a magatartási kódex bármiféle megsértését és szükség esetén megfelelő intézkedéseket teszük rendelkezéseinek érvényesítése érdekében. Ennek révén kiérdemeljük a bizalmat, a közös érdekek által vezérelve járunk el, ügyfeleink, munkatársaink és a tágabb társadalmi környezet mellett elkötelezett módon.

Integritás a cselekedeteinkben
A Mazars sikere az ügyfelekkel és tulajdonosainkkal szembeni bizalmi kapcsolaton alapul. Ezen bizalom fenntartása érdekében mindenkor tisztességesnek és őszintének kell lennünk.

Elszámoltathatóság
Felelősséget vállalunk személyes és szakmai tevékenységünkért. Törődünk azzal, hogy munkánk milyen hatással van a közösségeinkre és törekszünk arra, hogy pozitív változásokat érjünk el.

Egymás iránti tisztelet
Szervezetünk erőssége azon munkatársainkban rejlik, akikkel együtt dolgozunk. Mindenkit megfelelő tisztelettel és olyan módon kezelünk, hogy érzékeltessük a sokszínűség, a másik egyedi nézőpontja és hozzájárulása, mint értékek melletti elkötelezettségünket.

Kimagasló minőségű szolgáltatások
Célunk, hogy mindenkor kimagasló minőségű munkát tegyünk le az asztalra. A folyamatos innováció és munkatársaink fejlesztése révén megfelelünk ügyfeleink és más érintettek változó szükségleteinek.

Független gondolkodás
Tanácsadóként kiérdemeltük ügyfeleink bizalmát. Tanácsaink mindenkor objektívek és elfogulatlanok. Függetlenségünket értéknek tekintjük. Elkerülünk bármely olyan viszonyt, amely eltéríthetne a legmagasabb szintű szakmai standardok szerinti eljárástól.

A jövő formálása
A Mazars egy fenntartható vállalkozás. Hosszú távú kapcsolatokat építünk, ösztönözzük a vállalkozói szellemet és tervezzük az utánpótlást.