A Praxity szövetség

A Mazars a független, önálló könyvvizsgáló és tanácsadó vállalkozásokat tömörítő Praxity AISBL tagja, mely a legnagyobb ilyen jellegű szövetség a világon. A globalizáció előnyeit kihasználva számos országban tudunk elismert szakmai partnereket javasolni ügyfeleinknek. A Praxity tagvállalataival kiépített kapcsolataink révén ügyfeleink egyetlen helyen megtalálják nálunk a nemzetközi tevékenységeikhez szükséges támogatást.

 

 

A Praxity szövetségről

A Praxity-tagvállalatok tanácsadói világszerte mindenütt azonos elveket és meggyőződést képviselnek: céljuk a vállalkozások dinamikus növekedésének elősegítése.

A Mazarshoz hasonlóan a tagok mindegyike a saját régiójában sikeres, szakmai körökben elismert cég. Együtt és külön-külön végzett munkájukkal segítik multinacionális ügyfeleiket a jövőre való felkészülésben, a fontos üzleti döntések meghozatalában és megvalósításában, valamint versenyképességük megőrzésében. A Praxity-tagvállalatok megkönnyítik az új nemzetközi piacokra való bejutást, a helyi előírások megismerését, valamint adózási és egyéb tanácsadási szolgáltatásokat nyújtanak.

A Praxity AISBL egy független vállalkozások alkotta, világméretű szövetség. A Praxity a belga jog szerint bejegyzett nemzetközi non-profit szervezet, melynek központi irodája Epsomban található. A Praxity - Global Alliance Limited egy Angliában és Walesben bejegyzett, angliai székhelyű „company limited by guarantee”. Szövetségként a Praxity nem folytat könyvvizsgálati tevékenységet, és nem nyújt könyvvizsgálati, adótanácsadási, tanácsadási vagy más szakmai szolgáltatásokat harmadik felek részére. A szövetség nem közös vezetésű vállalat, partnerség vagy hálózat. A szövetséget alkotó tagok független, önálló vállalkozások, ezért a Praxity nem vállal garanciát a szolgáltatásaikra vagy azok színvonalára.

További információ

Bővebb tájékoztatást talál a szövetségről a Praxity weboldalán