Mazars CSR nap 2021

2021. június 17-én cégünk munkatársaival közös programot szerveztünk a társadalmi felelősségvállalás (CSR) jegyében azzal a céllal, hogy a járványhelyzetnek megfelelő, biztonságos keretek között támogassunk szervezeteket munkánkkal.

Munkatársaink három helyszínen tudtak munkájukkal segíteni és közös élményeket gyűjteni. Volt lehetőség turista útvonalat festeni a Pilis csodaszép tájain, hajléktalanellátó központ kerítését festéssel megújítani, valamint egy budapesti általános iskola folyosóit szebbé varázsolni.

A támogatott szervezetek:

Pestszentimrei Ady Endre Általános Iskola:

A Budapest kertvárosában található, családias légkörű, patinás iskola egyben referencia és mentoráló intézmény, egyedülálló és példaértékű, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal és szervezeti innovációval rendelkezik. Az immár 90 éves iskola - megőrizve régi hagyományait -támogatásunkkal egy belső megújulással is büszkélkedhet majd. Feladatunk volt az iskola belső falainak, folyosóinak kifestése, felújítása.

Budapesti Természetbarát Sportszövetség:

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség (BTSSz ) a Magyarországi Kárpát Egyesület 1888-ban alakított Budapesti Osztályának utódja és haladó hagyományainak folytatója, s a Budapesti Természetbarát Szövetség (BTSz ) jogutódjaként 1990-ben alakult. Célja a szabadidős sporttevékenység támogatása. Munkatársaink a Pilisborosjenőnél található turista útvonalon található jeleket, jelzéseket festették újra.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat:

A nagy múlttal rendelkező szervezet természetbeni és pénzbeni adományokat gyűjt, hogy azokat közcélokra fordítsa: közvetlenül segélyezik a rászorulókat, illetve segítik az őket ellátó intézményeket, egészségügyi, szociális, gyermekjóléti intézményeket és szolgáltatásokat alapítanak és működtetnek. Lelki, szellemi programokat szerveznek a testi és mentális egészség megőrzésének, szociális biztonság megvalósításának és a társadalom különböző rétegei együttműködésének elősegítésére. Feladatunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai Integrált Hajléktalanellátó Központ épületét körülvevő vaskerítés lefestése volt.

Képes beszámolónkat itt tekintheti meg: Mazars CSR nap