Vezetőink

A Mazars-nál minden az emberről szól. Hiszünk abban, hogy a vállalati kultúrához minden egyén hozzájárulhat saját értékeivel. Erős európai gyökerekkel rendelkező nemzetközi társaságként a különböző kultúrák és diszciplínák valódi olvasztótégelye. A sokszínűség cégünk egyik legnagyobb erőssége.

Motivációnk forrása, hogy szenvedéllyel tesszük dolgunkat. Munkatársainkat egyfelől nagyfokú elhivatottság és ügyfélorientált magatartás jellemzi, másfelől a megújulás lehetőségeinek keresése és az ön egyedi üzleti problémáira való nyitottság. Együttműködésünknek személyes jelleget kölcsönzünk a kötetlen problémakezelés és az egyszemélyes kapcsolattartás révén.

A Mazars több mint 100 magyarországi munkavállalója pénzügyi szolgáltatások változatos területeire szakosodott (mint pl. könyvvizsgálat, adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás). Francia, angol és német munkanyelven dolgozó vállalatok szükségleteinek kielégítésére egyaránt képesek vagyunk. A Mazars szakértői aktív tagjai helyi szakmai szervezeteknek.

Vezetőink