Szolgáltatásaink

A Mazars vezető könyvvizsgáló, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadó cégként a piac egyik meghatározó szereplője.

A Mazars könyvvizsgálattal, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadással foglalkozó cég, amely magas színvonalú szolgáltatást nyújt különböző nagyságú és helyzetű vállalkozások számára.  Az ügyfelek sikerei iránti folyamatos elkötelezettsége, valamint a vállalkozások fejlesztése  révén a Mazars a stabil, hosszú távú növekedés híve. 

A Mazars folytonosságra törekszik ügyfeleivel, akik a hosszú távú elképzelésekkel, a szigorú szabályok elfogadásával és az ötletes megoldások alkalmazásával tudnak azonosulni.

A Mazars Magyarország szolgáltatási területei:

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról az alábbi menüpontok segítségével.

Könyvvizsgálat

Audit 3 1600 per 500px.jpg
Könyvvizsgálat területén a következő feladatokat látjuk el: éves beszámolók könyvvizsgálata, reporting csomagok vizsgálata, pénzügyi kimutatások könyvvizsgálata.

BŐVEBBEN

Tranzakciós és Tanácsadási szolgáltatások

FAS 3 1600 per 500px.jpg
A Mazars tranzakciós szakértői és tanácsadói szolgáltatások széles körével segíti ügyfeleit olyan területeken, amelyekre a mindennapi működés mellett a megfelelő erőforrások, tapasztalat, vagy szakértelem nem feltétlenül áll rendelkezésre egy szervezeten belül.

BŐVEBBEN

Bérszámfejtési, könyvelési szolgáltatások

AOS 3 1600 per 500px.jpg
Adótanácsadóink számviteli, könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatások széles választékát kínálja költségmegtakarítás és kockázatcsökkentés céljából.

BŐVEBBEN

Adótanácsadás és jogi szolgáltatások