Szolgáltatásaink

A Mazars vezető könyvvizsgáló, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadó cégként a piac egyik meghatározó szereplője.

A Mazars könyvvizsgálattal, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadással foglalkozó cég, amely magas színvonalú szolgáltatást nyújt különböző nagyságú és helyzetű vállalkozások számára.  Az ügyfelek sikerei iránti folyamatos elkötelezettsége, valamint a vállalkozások fejlesztése  révén a Mazars a stabil, hosszú távú növekedés híve. 

A Mazars folytonosságra törekszik ügyfeleivel, akik a hosszú távú elképzelésekkel, a szigorú szabályok elfogadásával és az ötletes megoldások alkalmazásával tudnak azonosulni.

A Mazars Magyarország szolgáltatási területei:

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról az alábbi menüpontok segítségével.

Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálat területén a következő feladatokat látjuk el: éves beszámolók könyvvizsgálata, reporting csomagok vizsgálata, pénzügyi kimutatások könyvvizsgálata.

Tranzakciós és Tanácsadási szolgáltatások

A Mazars tranzakciós szakértői és tanácsadói szolgáltatások széles körével segíti ügyfeleit olyan területeken, amelyekre a mindennapi működés mellett a megfelelő erőforrások, tapasztalat, vagy szakértelem nem feltétlenül áll rendelkezésre egy szervezeten belül.

Adótanácsadás és jogi szolgáltatások

Legyen szó a társaságok mindennapi tevékenységéről vagy egyedi ügyletekről, az adózási következmények jelentősége megkérdőjelezhetetlen, ezért a Mazars adó- és jogi tanácsadással is segíti partnereit.

Share