Szolgáltatásaink

A Mazars vezető könyvvizsgáló, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadó cégként a piac egyik meghatározó szereplője.

A Mazars könyvvizsgálattal, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadással foglalkozó cég, amely magas színvonalú szolgáltatást nyújt különböző nagyságú és helyzetű vállalkozások számára.  Az ügyfelek sikerei iránti folyamatos elkötelezettsége, valamint a vállalkozások fejlesztése  révén a Mazars a stabil, hosszú távú növekedés híve. 

A Mazars folytonosságra törekszik ügyfeleivel, akik a hosszú távú elképzelésekkel, a szigorú szabályok elfogadásával és az ötletes megoldások alkalmazásával tudnak azonosulni.

A Mazars Magyarország szolgáltatási területei:

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról az alábbi menüpontok segítségével.

Koronavírus: céges teendők

Generic 5 1600 per 500px.jpg
A MAZARS szakértői folyamatosan figyelemmel kísérik a koronavírus-járvány következtében a kormányzat által hozott adózási, jogi és számviteli témájú intézkedéseket.
Az alábbiakban összegyűjtöttük eddig megjelent legfrissebb hírleveleinket, melyek segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak ebben a rendkívüli helyzetben. Kérjük, kísérje figyelemmel weboldalunkat és tájékozódjon az Ön vállalkozását érintő legfontosabb tudnivalókról.

BŐVEBBEN

Covid-19 Global Tax and Law Tracker

Covid-19: Mazars Global Resource Centre

The Covid-19 pandemic is causing uncertainty and disruption around the world. We remain by our clients’ sides during these unprecedented times, helping to protect people and ensure business continuity and service.
In response to the crisis, we have created a free to access Covid-19: Mazars Global Resource Centre – a dedicated hub with interactive tools, a global helpline and expert insight to help our clients navigate uncharted territory.

BŐVEBBEN

Könyvvizsgálat

Audit 3 1600 per 500px.jpg
Könyvvizsgálat területén a következő feladatokat látjuk el: éves beszámolók könyvvizsgálata, reporting csomagok vizsgálata, pénzügyi kimutatások könyvvizsgálata.

BŐVEBBEN

Tranzakciós és Tanácsadási szolgáltatások

FAS 3 1600 per 500px.jpg
A Mazars tranzakciós szakértői és tanácsadói szolgáltatások széles körével segíti ügyfeleit olyan területeken, amelyekre a mindennapi működés mellett a megfelelő erőforrások, tapasztalat, vagy szakértelem nem feltétlenül áll rendelkezésre egy szervezeten belül.

BŐVEBBEN

Adótanácsadás és jogi szolgáltatások