Szolgáltatásaink

A Mazars vezető könyvvizsgáló, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadó cégként a piac egyik meghatározó szereplője.

A Mazars könyvvizsgálattal, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadással foglalkozó cég, amely magas színvonalú szolgáltatást nyújt különböző nagyságú és helyzetű vállalkozások számára.  Az ügyfelek sikerei iránti folyamatos elkötelezettsége, valamint a vállalkozások fejlesztése  révén a Mazars a stabil, hosszú távú növekedés híve. 

A Mazars folytonosságra törekszik ügyfeleivel, akik a hosszú távú elképzelésekkel, a szigorú szabályok elfogadásával és az ötletes megoldások alkalmazásával tudnak azonosulni.

A Mazars Magyarország szolgáltatási területei:

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról az alábbi menüpontok segítségével.

Könyvvizsgálat

Audit 3 1600 per 500px.jpg
Könyvvizsgálat területén a következő feladatokat látjuk el: éves beszámolók könyvvizsgálata, reporting csomagok vizsgálata, pénzügyi kimutatások könyvvizsgálata.

BŐVEBBEN

Tranzakciós és Tanácsadási szolgáltatások

FAS 3 1600 per 500px.jpg
A Mazars tranzakciós szakértői és tanácsadói szolgáltatások széles körével segíti ügyfeleit olyan területeken, amelyekre a mindennapi működés mellett a megfelelő erőforrások, tapasztalat, vagy szakértelem nem feltétlenül áll rendelkezésre egy szervezeten belül.

BŐVEBBEN

Adótanácsadás és jogi szolgáltatások

Foreign desk

Worldwide 2 1600 per 500px.jpg
Responding to the new challenges in the international business markets, Mazars Hungary has set up various foreign desks to assist both foreign companies in their business in Hungary and Hungarian companies in their international growth strategy.

BŐVEBBEN