Egyéb szolgáltatások

Legyen szó a társaságok mindennapi tevékenységéről vagy egyedi ügyletekről, az adózási következmények jelentősége megkérdőjelezhetetlen, ezért a Mazars minden adónem és tipikus vagy atipikus adózási probléma esetén segíti partnereit.

A gyorsan változó adózási környezet, egyedülálló magyar adónemek sokszor hatalmas kihívás elé állítják a vállalkozásokat. A jogszabályok folyamatos monitorozásával és értelmezésével, kiváló hatósági kapcsolataival a Mazars segít a kérdéses pontok feltárásában és a felmerülő kérdések, problémák megoldásában.

A Mazars adótanácsadóinak magas szintű felkészültsége, valamint generális, minden adónemet felölelő ismeretei a felmerült kérdések egyedülálló megközelítését teszi lehetővé. Így egy-egy kérdés komplex vizsgálata gyorsabban és hatékonyabban lehetséges.  

Szakértő kollegáink többek között a következő területeken nyújtanak segítséget:

EKAER Tanácsadás

EKAER Tanácsadás? Segítünk az EKAER-t a gyakorlatban alkalmazni. Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer (EKAER) 2015-ös bevezetése óta megtapasztalhattuk, hogy az elmúlt időszakban az EKAER a vállalkozások életében a legnagyobb horderejű adminisztrációs teherré nőtte ki magát.

Költséghatékony promóciók

A legújabb piackutatási eredmények szerint a fogyasztók 72%-a érzékeny a különböző promóciókra, és az összes kiskereskedelmi forgalom 40%-a valamilyen promóció keretében kerül értékesítésre: kuponos akciók, pontgyűjtő akciók, ajándéktárgyak, nyereményjátékok, nyeremények.

Reklámadó

A reklámadó 2014-es bevezetése óta lényeges változásokon ment keresztül, és számtalan jogértelmezést segítő állásfoglalás jelent már meg.

Kockázatkezelés

Kockázatkezelési szolgáltatásaink célja, hogy ügyfeleink adózási gyakorlatának kritikus pontjait azonosítsuk, ezáltal csökkentsük az azokból fakadó adókockázatokat.

Átalánydíjas szolgáltatások

Az átalánydíjas tanácsadás keretén belül az ügyfeleinknek lehetősége van a Mazars adószakértőivel a különböző adózási ügyekben felmerülő kérdéseket átbeszélni, azokról e-mailben vagy telefonban megerősítést, visszaigazolást kérni egy havi fix díj ellenében.

Share