Transzferár- adatbázis a Mazars-tól

Online adatbázis formájában 16 ország transzferár-szabályozását tette kereshetővé és összehasonlíthatóvá a Mazars magyarországi irodája.

Nemzetközileg is egyedülálló fejlesztéssel segít eligazodni a különböző országok transzferár-környezetének összehasonlításában a Mazars.

A jelenleg 16 ország transzferár- szabályozását bemutató online felület naprakész információkat nyújt mind a Mazars transzferárazási szakembereinek, mind pedig az ügyfeleknek, partnereknek.

A hiánypótló, angol nyelven elérhető szakmai adatbázis különböző szempontok alapján – összehasonlíthatóvá és kereshetővé teszi 16 ország transzferár-rezsimjének jellemzőit. Az országok között többségében közép- és kelet-európai országok szerepelnek, de megtaláljuk néhány nyugati-európai ország valamint Dél-Afrika transzferár- szabályozását is.

Az online elérhető felület lehetővé teszi tetszés szerint kiválasztott országok összehasonlítását is, így pár kattintással összevethetők például a magyar és a szlovák kapcsoltsági szabályok közötti eltérések, vagy akár a mulasztási bírságok mértéke is.

A két online felület az alábbi linken érhetők el:

Transfer Pricing Rules 2023

Amennyiben a témával kapcsolatos kérdése van, keresse transzferárazási szakértőnket.