Hol jár Ön a fenntarthatóság felé vezető úton?

Mivel a környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) kérdések globálisan egyre nagyobb jelentőséggel bírnak és egyre inkább uralják az üzleti narratívát, a Mazars ESG: Hol jár Ön az úton? című jelentése választási lehetőségeket és utakat mutat be eltérő méretű és különböző ágazatokban működő vállalatok számára, amelyek a fenntarthatóbb üzleti modellre való áttérést célozzák.

Jelentésünk a világ különböző részein dolgozó üzleti vezetőktől származó legfontosabb meglátásokat, valamint ágazati szakértőinktől származó útmutatást tartalmaz, ezáltal támogatva Önt a kihívások kezelésében és a lehetőségek megragadásában.

Dokumentum letöltése: ESG - Hol jár Ön az úton?

Legyen tisztában a szabályokkal!

Akár még csak most készül elindulni az úton, akár gyorsítani kívánja előrehaladását, akár a bevonásra kell jelenleg összpontosítania, jelentésünk számos ESG-vel kapcsolatos témát tárgyal, beleértve a fenntarthatósági menetrendet előre vivő legújabb globális szabályozásokat és azok hatását a vállalkozásokra.

Mérje össze az előrehaladását!

A jelentés a Mazars legfrissebb vezetői barométerének megállapításaira is reflektál, amelyből kiderül, hogy az üzleti vezetők mennyire kezelik prioritásként az ESG-t, és hogy milyen jelentős kihívásait látják a végrehajtásnak. Globális szakértőink által az ESG-kérdésekben élenjáró három ágazatról készített meglátások segíthetnek Önnek saját előrehaladásuk másokéval való összevetésében. Emellett a földrajzi betekintések is értékes tanulságokkal szolgálnak arról, hogy a versenytársak hogyan kezelik a globális és helyi kihívásokat.

Váltsa a szavakat tettekre!

Ahhoz, hogy az ESG-t a szavakból tettekké váltsa át a tanulásra való nyitottságra, megbízható tudásra és olyan gondolkodásmódváltásra van szükség, amely a fenntarthatóságot helyezi a középpontba. A jelentés a felsővezetők számára olyan vezérelveket kínál, amelyekkel megerősíthetik elhatározásukat, és az ESG-t üzleti lehetőségként tekinthetik. A jelentés gyakorlati útmutatással és a legfontosabb tudnivalókkal ösztönzi, támogatja és segíti az ESG felé vezető úton való előrehaladást.