COVID 19- Globális Adó- és Jogi Változások Nyomon Követése

2020.04.16. A koronavírus világjárvány egy folyamatosan változó globális egészségügyi krízis, amely hatalmas kihívásokat jelent mind az egyének, mind pedig a vállalkozások számára szerte a világon. Miközben a kormányzatok korábban soha nem látott intézkedéseket vezetnek be a vírus terjedésének megakadályozására, a vállalkozások egyre komplexebb környezetben kényszerülnek működni.

A cégek számára fontos, hogy megértsék a koronavírus kapcsán változó jogszabályokat és adóügyi intézkedéseket, amelyek hatással vannak üzleti tevékenységeikre. Ezzel egyidejűleg stratégiát kell kialakítaniuk munkavállalóik védelme, valamint a vállalkozás stabilitásának megőrzése érdekében.

A Mazars csoport adó- és jogi szakértői egy globális, közel 70 országra, köztük a kelet-közép-európai régióra is kiterjedő gyűjteményt hoztak létre a vállalkozások számára, amely segítséget nyújt a változások nyomon követéséhez.

KIADVÁNYAINK:

Globális Adó- és Jogi Változások Nyomon Követése: A koronavírus kapcsán az egyes országok legfrissebb adózási intézkedéseinek és jogszabályainak nyomon követése

COVID 19- Globális Adózási Intézkedések: Az egyes országokban életbe lépett adózási támogatások és intézkedések összefoglaló táblázata

A kiadványok angol nyelven, pdf formátumban a lenti kattintva tölthetők le. A Globális Adó- és Jogi Változások gyűjteménye interaktív formában is elérhető:

Kapcsolódó anyagok

COVID19 Global Tax and Law Tracker
COVID19 Global Tax and Law Tracker
Global Tax and Law Tracker Summary
Global Tax and Law Tracker Summary