Bérszámfejtési és bérügyviteli szolgáltatások

A Mazars mintegy 30 éve nyújt teljes körű, professzionális bérszámfejtési- bérügyviteli és HR-adminisztrációs szolgáltatásokat. A humánerőforrásmenedzsment területéhez kapcsolódó tapasztalataink az informatikai fejlesztésekben és adatinterfészek kialakításában is jelentősek. Emellett az elmúlt években elismert tanácsadási kompetenciát építettünk ki, ami a meglévő bérügyviteli folyamatok felülvizsgálatára, áttekintésére, optimalizálására és újraszervezésére irányul.

Miért érdemes a Mazars bérszámfejtési- bérügyviteli és humánerőforrás-adminisztrációs szolgáltatásait igénybe venni? Miben vagyunk mások?

1. A Mazars globális payroll szolgáltatásokat nyújt mintegy 80 országban, és olyan ügyfélportál webalapú megoldásait kínáljuk nemzetközi ügyfeleinknek, amelyekkel nemcsak a dokumentumokat küldhetik biztonságosan a világ bármelyik pontjáról, hanem nyomon követhetik az egyes üzleti és ügyviteli folyamatok státuszát is az időadatok feladásától az adóbevallások beküldéséig.

2. A bérügyviteli és a hozzá kapcsolódó egyéb HR-adminisztrációs szolgáltatásaink a Mazars belső kockázatkezelési szabályzatán és garantált szolgáltatási szinteken alapulnak, amelyeket a szerződéskötés során pontosítunk az ügyfelekkel. Garantált helyettesítés, garantált válaszadási reakcióidő, mobiltelefonos kapcsolattartás, KPI-mutatók, kritikus szoftvereink távoli elérése 7 x 24 órában.

3. Informatikai biztonsági és adatvédelmi globális és helyi szabályzataink és folyamataink garantálják a munkavállalók és a munkáltatók adatainak biztonságos kezelését.

4. A kiszervezés számos előnnyel jár a megbízó szempontjából. A Mazars olyan nemzetközi tanácsadó társaság, ahol a megbízó bármilyen jellegű pénzügyi-számviteli, adózási vagy munkajogi kérdéseire gyorsan kaphat válaszokat a bérügyviteli és társadalombiztosítási kifizetőhelyi szolgáltatások mellett.

5. Szerződéskötés előtt átvilágítjuk a megbízónk bérügyviteli és az ahhoz kapcsolódó összes folyamatát, ennek alapján együtt alakítjuk ki és szabjuk a megbízóra a majdani szervezeti működési szabályzatot. Sőt, figyelembe vesszük azokat a speciális igényeket is, amelyek alapján például az egyik gyógyszeripari megbízónk szigorú kontrollpontjait a folyamatainkba építettük.

Mivel tudjuk támogatni folyamataikat?

  • Outsourcing szolgáltatásunk esetében a HR adminisztrációs és bérügyviteli folyamatainak teljes körű vagy részleges kiszervezésével.
  • Folyamatfelmérés és -tanácsadás keretében a vállalatok bér- és munkaügyi folyamatainak racionalizálásával, a meglévő folyamatok javításával a költséghatékonyság érdekében.
  • Rendszerfejlesztési szolgáltatásaink kapcsán esetenként egyedi adatátviteli interfészfejlesztéssel a sok élőmunka-megtakarításban, illetve a manuális munkában rejlő esetleges hibák kiszűrésével.
  • Employee self-service üzleti megoldást kínálunk, amelynek a kialakítása és működtetése független lehet a bérszámfejtési rendszertől, annak helyétől és hogy kiszervezett, vagy házon belül működik-e.

Online HR-adminisztrációs szolgáltatások:

  • webalapú cafeteria-nyilatkoztatás;
  • webalapú munkaidő-rögzítési és riportálási megoldás;
  • webalapú beosztástervező felület;
  • elektronikus bérlap;
  • egyedi riportok a HR és a vezetés számára.

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse tanácsadó kollégáinkat.

Kapcsolódó anyag

Bérszámfejtési és bérügyviteli szolgáltatások
Bérszámfejtési és bérügyviteli szolgáltatások