A Mazars közzéteszi a globális összevont beszámolóját: az éves beszámoló legújabb változata (2009/2010)

A Mazars bemutatja az éves beszámolója hatodik kiadását. Jelenleg a Mazars az egyetlen olyan világméretű könyvvizsgáló és tanácsadó csoport, amely az IFRS előírásainak globális szinten megfelelő, auditált beszámolót és éves jelentést tesz közzé. A csoport 2004 óta folytatja ezt az egyedülálló gyakorlatot.
RA 2009_2010 eng

A Mazars számára a felelősség iránti elkötelezettség elsősorban a csoporton belüli felelősség alkalmazását jelenti. Így a Mazars – a piac egyik fontos, átlátható szereplője – önmagára nézve is ugyanazon szabályokat tekinti kötelezőnek, mint amelyeket az ügyfeleitől elvár.

A 2009-2010-es pénzügyi év pozitívnak és ösztönzőnek bizonyult a további szerves növekedésnek, illetve az öt kontinensen lévő számos vállalat belénk fektetett bizalmának köszönhetően. A partner tulajdonosi hálózat fenntartható növekedési aránya az új projektek fejlesztésével együtt az integrált partnermodell fontosságát hangsúlyozza. Célunk, hogy a következő években is folytassuk dinamikus növekedésünket azon célból, hogy továbbra is következetes, globális és integrált szolgáltatással feleljünk meg a piac igényeinek” – jelentette ki Patrick de Cambourg, a Mazars csoport elnöke.

A Mazars a „céltudatosságot” jelölte meg az éves beszámolója témájaként.
A Mazars számára a jelenleg tapasztalt időszak alapvető változásokat hoz, és olyan helyzetet teremt, amelyben minden egyénnek és szervezetnek döntenie kell a valódi célkitűzéséről, illetve a globalizálódási folyamatban betöltött szerepéről. A nehézségek időszaka ugyan fenyegetésként érzékelhető, azonban egyúttal egy új, pozitív és dinamikus változás eredője is.

Tekintse meg az éves beszámolót online az http://annualreport.mazars.com/ címen.