A Mazars tranzakciós tanácsadási szolgáltatásai alapján az 5 legjobb közé tartozik a közép- és kelet-európai régióban.

2018 egy igen eredményes év volt a Mazars egész közép- és kelet-európai üzleti tanácsadási csapatának, amely elsősorban tranzakciós szolgáltatásokra, vállalatértékelésre és vállalati finanszírozásra szakosodott. Ügyfeleink bizalma révén meg tudtuk tartani a Mergermarket „CEE Accountants League Table” rangsorában elfoglalt Top 5-ös pozíciónkat.

Az átvilágításoktól és vállalatékelésektől kezdve a fúziók támogatásán keresztül a rosszul teljesítő vállalkozások átstrukturálásáig a Mazars pénzügyi tanácsadási szolgáltatásai révén az eladók, vevők és finanszírozók rendelkezésére áll mindazon tudás és szakértelem, amely tranzakcióik különböző aspektusai kapcsán szükséges lehet. A Közép- és Kelet-Európára specializálódott szakértőink integrált csapata végig vezeti ügyfeleinket nem csupán a tranzakciós életcikluson, hanem annak adott fázisán, sőt magán a tranzakción túlra is, a vállalkozás és az ágazat szükségleteit szem előtt tartva.

TOP 5 Ranking banner

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Mazars ismét a legjobb tranzakciós tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó cégek közé került. Szeretnénk köszönetet mondani minden ügyfelünknek és gratulálni minden Mazars CEE csapatnak ezen siker kapcsán”mondta Michel Kiviatkowski, a pénzügyi tanácsadó szolgáltatások Közép- és Kelet-Európai régióért felelős vezetője és a lengyelországi Mazars ügyvezető partnere. „Fő célunk, hogy hosszú távú kapcsolatokat alakítsunk ki ügyfeleinkkel, valamint hogy az általuk elvárt szakmai kiválóságot és a bizalmat nyújtsuk számukra. Szolgáltatásainkat ügyfeleink egyedi tranzakcióihoz igazítjuk, miközben teljes mértékben megfelelünk minden vonatkozó szabálynak, valamint tiszteletben tartjuk a titoktartásra és az etikus eljárásokra vonatkozó követelményeket” – tette hozzá.

A Mazars CEE egy valódi integrált régió, ahol a helyi szakértők egy egységes csapat részeként működnek együtt. Ez az egyedülálló szerkezet biztosítja a szolgáltatások zökkenőmentes, a nemzetközi (szervezeti) határok által nem akadályozott nyújtását ügyfeleink részére.