Adatvédelem, jogi nyilatkozat

Ön a Mazars Kft., könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalat honlapját látogatja. A Mazars Csoportról a www.mazars.com oldalon tudhat meg többet.

Szerzői jogi nyilatkozat

A honlap tartalmának szerzői joga a Mazars Csoportot és a Mazars Kft-t illeti meg.

Általános felhasználási feltételek

A szolgáltatások személyes felhasználást követelnek. Az oldalon megjelenő tartalom részeinek vagy egészének más célok érdekében, bármilyen formában történő terjesztése és sokszorosítása szigorúan tilos. A fenti szabály be nem tartása szerzői jogsértésnek minősül, így a felelős személynek vagy entitásnak magán vagy jogi következményekkel kell szembenéznie.
A honlapon közzétett információk nem szolgálnak alapul szerződésekhez, továbbá figyelmeztetés nélkül változhatnak. Elképzelhető, hogy az itt említett szolgáltatások eltérők vagy nem hozzáférhetők egyes Magyarországon kívüli régiókban. A weboldal semmilyen körülmények között nem tekinthető tanácsadó vagy szakértői tájékoztatásnak.
A Mazars Kft-t nem terheli felelősség a honlap használata során esetlegesen adódó problémákat illetően. A hiperhivatkozások adott esetben harmadik fél által működtetett oldalakra mutathatnak, melyekre a Mazars Kft-nek nincs befolyása. A Mazars Kft. ezen oldalak tartalmáért nem vállal felelősséget.

Hatályos adatkezelési szabályzat

2018. május 25-től érvénybe lépett az új EU adatvédelmi rendelet, a GDPR (General Data Protection Regulation), amely minden uniós országban érvényes. A GDPR által előírt kötelezettségeknek a Mazars is eleget tesz, ennek megfelelően frissítettük és közzétettük az Adatkezelési Szabályzatunkat, amely részletesen szabályozza, hogyan használjuk és védjük személyes adatait, valamint tájékoztatást nyújt az érintettek jogairól is.

Új Adatkezelési Szabályzatunkat alábbi pdf dokumentumra kattintva tekintheti meg. Ha személyes adatainak kezelésével kapcsolatban bármilyen kérése van, kérjük, írjon nekünk az office@mazars.hu címre.

Felhívás a tartalom bizalmas jellegére

A Mazars Kft. honlapjára feltöltött, ügyfelekre vonatkozó információk kizárólag a Társaság munkavállalói számára hozzáférhetőek. A francia jogszabályok értelmében (az 1978. január 6-án kelt Számítógépekről és szabadságról szóló törvény 78-17-es számú alapszabályának értelmében) az érintettet megilleti a hozzáféréshez, a javításhoz és a részletek eltávolításához való jog. Ahhoz, hogy fenti jogaival élhessen, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén.

Adatvédelmi Részleg Mazars Csoport, Kommunikációs Osztály Exaltis - 61 rue Henri Regnault 92075 Paris La Défense cedex - France Tel. : +33 (0) 1 49 97 60 00 Fax. : +33 (0) 1 49 97 60 01

Szerkesztő

Az oldal főszerkesztője a Mazars Kft. ügyvezető igazgatója:
Philippe Michalak
Mazars Kft.
Nagyenyed utca 8-14.
1123
Budapest

Downloads

Share