A Mazars a közép-kelet-európai régió vezető M&A tranzakciós tanácsadói között

A Mazars Közép- és Kelet-Európában az 5. helyen áll az M&A Tranzakciós Szolgáltatások terén a Mergermarket 2022. évi „Accountant League Table” rangsora alapján.

A Mazars immár hetedik éve, 2022-ben is az ötödik helyen áll a Mergermarket által kiadott, a Közép- és Kelet-Európára vonatkozó, sikeresen lezárt M&A tranzakciók számát összesítő „Accountant League Table” rangsor szerint.

"Nagyon örülök, hogy a Mergermarket által készített 2022-es CEE Accountant League Table alapján ismét a közép- és kelet-európai tranzakciós tanácsadók első 5 szolgáltatója közé kerültünk. A Mazarsnál tudjuk, hogy ügyfeleink számára mennyire fontos, hogy megbízható tanácsadó partnerrel működjenek együtt, és ez az eredmény megerősíti, hogy pénzügyi tanácsadó csapataink a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják. Szeretném megköszönni ügyfeleinknek a bizalmat és a nagyszerű együttműködést. Készen állunk arra, hogy 2023-ban új kihívásokkal nézzünk szembe" – mondta Michel Kiviatkowski, a Mazars közép- és kelet-európai pénzügyi tanácsadási szolgáltatások üzletágának vezetője és a lengyelországi Mazars ügyvezető partnere.

Mergermarket 2022

A világ több mint 90 országában több mint 44 000 szakemberrel rendelkező Mazars ma már globális cég, amely összekapcsolja a közép- és kelet-európai régiót a világ többi részével. A pénz- és adóügyi átvilágításoktól és vállalatértékelésektől kezdve a vállalati pénzügyi támogatáson keresztül a rosszul teljesítő vállalkozások átstrukturálásáig a Mazars tranzakciós tanácsadó csapatai az eladók, vevők és finanszírozók számára egyaránt kínálják mindazon tudást és szakértelmet, amely közép-keleti-európai tranzakcióik különféle aspektusai kapcsán szükséges lehet. Szakértőink határokon átnyúlóan integrált csapata végigvezeti ügyfeleinket nem csupán a tranzakciós életcikluson, hanem annak adott fázisán, sőt magán a tranzakción túlra is, mindvégig szem előtt tartva a vállalkozás és az ágazat szükségleteit.