Megalakult a Mazars North America Alliance

2019 július 11.: A Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó csoport örömmel jelenti be, hogy megalakult a Mazars North America Alliance.

A Mazars North America Alliance megalapításával nő a Mazars régiós jelenléte, melynek eredményeképpen világszerte 40 000 szakember szolgálja ki az ügyfeleket könyvvizsgálat, a számviteli tanácsadás, az adó-, a jogi és a tranzakciós szolgáltatások területén

Az öt nagy, egyesült államokbeli és kanadai könyvvizsgáló és tanácsadó céggel kötött megegyezésnek köszönhetően jelentősen nő a Mazars észak-amerikai jelenléte és a nemzetközi ügyfelek rendelkezésére álló szakembergárda további 16.000 fővel bővül. 

„Az Alliance gyökeres változást jelent számunkra. Jelentősen megnöveli meglévő kapacitásunkat az Egyesült Államokban és Kanadában, így hatékonyabban elégíthetjük ki nemzetközi ügyfeleink igényeit a régióban” - nyilatkozta Hervé Hélias, a Mazars Csoport ügyvezető igazgatója és elnöke.

A Mazars North America Alliance ernyője alatt vezető egyesült államokbeli (BKD, Dixon Hughes Goodman, Moss Adams, Plante Moran) és kanadai cégek (MNP) léptek szövetségre a Mazarsszal. Az öt vállalat földrajzilag is kiegészíti a Mazars USA és a Mazars Canada működését, így teljessé válik a csoport lefedettsége Észak-Amerikában.

A szövetség megalakulásával a Mazars ügyfeleit immár 40.000 szakember várja világ minden táján: 24.000 fő a csoport egyedi integrált partnerségének keretein belül 89 országban és területen, és további 16.000 fő a Mazars North America Alliance soraiban az Egyesült Államokban és Kanadában. Ennek a kiemelkedően nagy és átfogó tudásbázisnak köszönhetően a Mazars igényre szabott, megbízható, minőségi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek az egész világon.

„Az Alliance-nek köszönhetően még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket világszerte. Az erősen koncentrált könyvvizsgáló és tanácsadó szektorban az Alliance valódi alternatívát nyújt az ügyfeleknek. Az érintett öt céggel hosszú, közös múltra tekinthetünk vissza; azonos értékeket vallunk a minőségről, a szakmai etikáról és a professzionalizmusról. Mind az öt céget jegyzi a PCAOB[1], és - a Mazars North America Alliance keretein belül - ők is hozzájárulnak majd a nagy észak-amerikai ügyfeleink által elvárt minőség és szakértelem biztosításához” - magyarázta Hervé Hélias.

„A Mazars North America Alliance létrehozásával a Mazars a nemzetközi vállalatok igényeinek kielégítéséhez elengedhetetlen mértékben növekszik. Mindez egybeesik az európai könyvvizsgáló cégek kötelező rotációjával – törvényileg előírt cseréjével – valamint azzal, hogy az Egyesült Királyságban aktuális vitatéma a közös könyvvizsgálatok bevezetése.” - mondja Hervé Hélias.

Kapcsolat

Lauriane Halle, lauriane.halle@omnicomprgroup.com, +33(0)6 18 83 59 61

Lorraine Hackett, Lorraine.Hackett@mazars.co.uk, +44 (0)7881 283 962

Kapcsolódó anyag

Mazars North America Alliance