Luxusipar

Személyes megközelítés vállalkozása pozicionálásához

A változó fogyasztói magatartás, a fenntarthatóságra törekvés és az etikus kereskedés igénye átalakítja a luxusipart. Az ágazat vállalatai nemcsak a fogyasztók új generációit célozzák meg, hanem a feltörekvő piacokon is növekedést tapasztalnak. Ebben a változó világban a Mazars az auditálástól a tanúsításon és a kiszervezésen át a kockázatkezelésig és a fenntarthatóságig a személyre szabott szolgáltatások széles skálájával segítheti az Ön gyarapodását.

Milyen megközelítést alkalmazunk?

A luxusipar átalakulás, ahogy a fogyasztók fiatalabb generációja és a feltörekvő piacok formálódó középosztálya felé fordul. Az üzleti modellek változnak, a környezettudatosság és a fenntarthatóság egyre fontosabbá válik a fogyasztók számára, a piaci szereplők pedig a működési hatékonyságra és a jobb kiskereskedelmi élményre összpontosítanak.
Mindez azt jelenti, hogy az Ön forgalmazói jelenléte olyan digitális eszközök és technológiák révén növekszik, amelyek forradalmasítják a fogyasztói élményt. Nagyobb hangsúlyt tud fektetni a feltörekvő piacok növekedési lehetőségeire és a fiatalabb fogyasztók megtalálására, miközben szem előtt tartja márkája megóvását is.
A Mazars a luxusipar minden szegmensében rendelkezik partnerekkel. Akár luxuscikkeket, akár luxusélményeket nyújt, csapatunk széles körű könyvvizsgálati, tanácsadási, kiszervezési és adóügyi szolgáltatásokat kínál, hogy Ön sikeresen nézhessen szembe a kihívásokkal.

Márkaértékének megóvása

Felmérjük márkájának értékét, amennyiben az egy pénzügyi tranzakcióhoz vagy a számviteli követelmények miatt szükséges. Továbbá megbecsüljük a márkaimázst ért kárt, ha visszaéltek márkájának használatával, vagy a Covid–19 hatásainak következtében.

A szervezet új piaci lehetőségekhez igazítása

Segíthetünk Önnek abban, hogy új üzletágakat hozzon létre, vagy hogy feltörekvő és növekvő piacokra lépjen be. Az akvizícióinak és partnerségi projektjeinek, illetve a nem stratégiai fontosságú eszközei elidegenítésének sikerét úgy biztosítjuk, hogy pénzügyi tanácsadást, jogi és adózási segítséget nyújtunk, mindezt a helyi sajátosságok és szabályozások figyelembevételével.

A működés biztosítása

Működésének biztosítása érdekében szakértőink felmérik az Önnek szolgáltatást nyújtó szereplők minőségét, megerősítik a forgalmazói hálózata feletti ellenőrzést. Továbbá jogviták vagy perek esetén megvédik az Ön pénzügyi érdekeit, valamint megelőzhetik a csalásokat.

A folyamatok kiszervezése

Egy nagyobb projektet, például egy új vállalatirányítási rendszer bevezetését vagy egy átszervezést, illetve stratégiaváltást követően könyvelőkkel, kontrollerekkel, belső auditorokkal vagy ideiglenesen megbízott pénzügyi igazgatókkal támogatjuk az Ön pénzügyi csapatát.

Teljesítménynövelés és értékteremtés

Létfontosságú, hogy növelje vállalkozása versenyképességét, illetve relevanciáját a fogyasztók szemében. Támogatást nyújtunk többcsatornás stratégiája kidolgozásához, illetve megbízható technológiákkal és adatkezeléssel javítunk digitális teljesítményén. Így Ön képes előre jelezni az értékesítési mutatókat, optimalizálni a logisztikát, valamint betekinthet a fogyasztói meglátásokba. Szakértőink továbbá segíthetnek érdemi változásokat elérni azáltal, hogy beépítik a környezetvédelmi, társadalmi és irányítási (ESG-) elveket az Ön hosszú távú stratégiájába, biztosítják a nyomonkövethetőséget az ellátási láncaiban, és értéket teremtenek a vállalkozása számára.

Gyakorlatias és testre szabott megközelítést alkalmazunk, amely biztosítja, hogy a munkánk illeszkedjen az igényeihez. Lesz egy személyes kapcsolattartója, aki minden egyes lépésnél szorosan együttműködik Önnel, merítve a Mazars nemzetközi hálózatának legjobb lehetőségeiből.