Ingatlan

Biztos alapot adunk a bizonytalan ingatlanpiachoz

A társadalom változásával az ingatlanpiac is átalakul. A technológiai változások, az átalakuló fogyasztói szokások, a fenntarthatóság kényszere és a fokozott verseny az eszközökért azt eredményezi, hogy a kereskedelmi, lakó- és irodaingatlanok megvétele, fejlesztése és használata másként történik. Rálátásunk és iránymutatásunk segít, hogy értelmezze ezt az új valóságot, így javíthat stratégiáján, optimalizálhatja teljesítményét, és a lehető legjobb megtérülést hozhatja ki a befektetéseiből.

Milyen megközelítést alkalmazunk?

Az ingatlanpiac új korszakába lép. A társadalmon belüli kapcsolatok hálója sűrűsödik, a technológia pedig megváltoztatja az életmódunkat és munkamódszerünket – a városok és települések átalakulnak. Az emberek egyre többet vásárolnak online, egyre kevesebb időt töltenek a bevásárlóközpontokban, miközben a távmunka számos vállalatot arra késztet, hogy racionalizálja és vizsgálja felül az irodatereit. Ehhez jön, hogy a bérlők egyre rövidebb bérleti időben és rugalmasabb konstrukciókban gondolkodnak, tehát a bérlőknek és a tulajdonosoknak át kell gondolniuk üzleti modelljeiket.

A Mazars világszerte szakértői szintű pénzügyi tanácsadást és más ingatlanügyi szolgáltatásokat kínál a fejlesztőknek, tulajdonosoknak, kezelőknek, hasznosítóknak, eszközkezelőknek és befektetőknek. Mivel az ingatlanszektor bizonytalan időszakba lép, és korábban nem látott változásokon megy keresztül, csapatunk számos szakterületet összevonva ad útmutatást, hogy Ön hosszú távú sikereket érjen el, és maximalizálja profitját ezen a kihívásokkal teli piacon.

Támogatásunk és tanácsadásunk kiterjed a könyvvizsgálati és -tanúsítási, az adóügyi megfelelőséggel és adóstrukturálással kapcsolatos szolgáltatásokra, valamint az ingatlan-tanácsadásra. Akár a pénzügyi teljesítményét akarja optimalizálni, akár belső szabályozását erősítené vagy a stratégiáját javítaná, szolgáltatásunk az Ön egyéni igényeihez igazodik. Mindig arra összpontosítunk, hogy megértsük az igényeit, és olyan biztos alapot nyújtsunk, amely sikeres befektetésekhez és stratégiai döntéshozatalhoz vezet.