Ingatlanalapok és befektetéskezelés

Befektető-központú megoldások ingatlanpiaci tevékenységének támogatásához

Az ingatlan vonzó eszköztípus a befektetők számára. Miközben lehetőséget ad a folyamatos, hosszú távú növekedésre, diverzifikációs előnyöket is nyújt. Szakértőink együtt dolgoznak a befektetőkkel és ingatlankezelőkkel, hogy azonosítsák a megfelelő lehetőségeket egy olyan piacon, ahol a siker szempontjából meghatározó, mennyire tud valaki eligazodni a szabályozásokban, az adózásban és a helyi sajátosságokban.

Milyen megközelítést alkalmazunk?

A befektetők azért fordulnak az ingatlanpiac felé, hogy hosszú távú növekedési forrást találjanak a volatilis tőzsdékkel és a gazdasági bizonytalanságokkal szemben. Az intézményi befektetők, például a magántőke- és nyugdíjalapok számára az ingatlan gyakran vonzó eszköz, figyelembe véve a stabil cash flow-t és a tőkenövekedés lehetőségét. Ugyanakkor az ingatlannak is megvannak a maga kockázatai, főleg a városok és települések összetételének változásai, illetve a hagyományos vásárlási célpontoktól eltávolodó vásárlói magatartás miatt. A szektor további fontos kihívásai közé tartoznak az összetett jogi és adóügyi változások, a befektetési stratégiák diverzifikációja, a nemzetközivé válás és az új piacok, valamint a CSR-teljesítmény és az eszközértékelés – csak hogy párat említsünk.

Ingatlanszakértői csapatunk a könyvvizsgálati, tanácsadási és adóügyi szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy Ön stratégiai előnyhöz jusson. Minden szakértőnk specialista a maga területén, és elkötelezett amellett, hogy a szolgáltatásait az Ön egyéni szükségleteihez és céljaihoz igazítsa.

A Mazars az ingatlanbefektetők és eszközkezelők széles körével dolgozik együtt, beleértve az ingatlanalapokat, ingatlantulajdonosokat, befektetési tanácsadókat, magántőkealapokat, ingatlanbefektetési társaságokat, nyugdíjalapokat és más intézményi befektetőket. Számos alap- és portfóliókezelési szolgáltatást nyújtunk, hogy segítsük az Ön alapjának kezelését, beleértve a számviteli és adóügyi szolgáltatásokat, a tranzakciókhoz adott támogatást, az értékbecslést, a pénzügyi modellezést és a szabályozási, integrációs, szerkezetátalakítási vagy finanszírozási szolgáltatásokat.

Bármilyen kihívással néz szembe, és bármilyen ambíciókkal rendelkezik is, mi kifejezetten Önnek szóló tanácsadással és útmutatással szolgálunk.

Szolgáltatásaink

  • Tanúsítás és számvitel
  • Adóstrukturálás és adóügyi megfelelés
  • Megfelelőségi és szabályozási tanácsadás
  • Stratégiai és működési támogatás
  • Kockázatkezelés
  • Tranzakciók
  • Pénzügyi tervezés
  • CSR-tanácsadás
  • Ingatlanjogi tanácsadás