Média

Segítünk, hogy megragadja az átalakuló ágazat lehetőségeit

A digitális forradalom átalakította a médiaszektort. Az innovatív digitális élményekkel kapcsolatos növekvő fogyasztói elvárások változásra ösztönöznek, miközben megkérdőjelezik a meglévő üzleti modelleket. Testre szabott könyvvizsgálati, adóügyi és -tanácsadói szolgáltatásaink célja, hogy segítsük alkalmazkodását és gyarapodását.

Milyen megközelítést alkalmazunk?

A média-, információs és szórakoztató ágazat dinamikusan fejlődik, és jelentős technológiai változások korszakát éli. A digitális diszrupció, a változó fogyasztói magatartás és a gazdasági bizonytalanságok világszerte teherként nehezednek a médiapiacra. A túléléshez és a növekedéshez a vállalatoknak korrigálniuk kell üzleti modelljeiket, és gyors, meghatározó döntéseket kell hozniuk.

Szakértőink mélyreható iparági tapasztalattal rendelkeznek, és gyakorlatias, rugalmas megoldásokat kínálnak, hogy a jövőbeni siker érdekében átalakítsa működését, valamint megerősítse pozícióját. Szakértőink integrált csapatként dolgozva, egyedi könyvvizsgálati, pénzügyi tanácsadási, adótervezési és megfelelőségi tanácsadási, valamint licenc- és jogdíjszolgáltatásokat nyújtanak mindenféle méretű médiavállalkozás számára.

Elképzelhető, hogy Ön az alábbi célok valamelyikének elérésére törekszik:

  • Újra szeretné pozicionálni magát
  • Szeretné kiaknázni az új diverzifikációs lehetőségeket
  • Irányítani akarja forgalmazói hálózatát
  • Megtartaná vevőit, és meg szeretné szólítani őket
  • Be akarja biztosítani a stratégiai tartalmait, és kezelni a hozzájuk tartozó jogokat
  • Biztosítani akarja pénzügyi helyzetét

Az alábbi stratégiai eszközöket kínáljuk, amelyek segítségével elérheti céljait, sőt versenyezhet ezen a zsúfolt piacon:

Üzleti modell átalakítása

Ahhoz, hogy megállja helyét a piacon, meg kell értenie azt a környezetet, amelyikben tevékenykedik, és azonnal meg kell ragadnia a felmerülő lehetőségeket. Segítünk stratégiája megalkotásában és bevezetésében, a márkapozicionálásban, valamint egy terjesztői modell kiépítésében és az üzleti tervek kidolgozásában. Csapatunk továbbá segít kezelni pénzügyi tranzakcióit, és tanácsokkal láthatja el a növekedési stratégia minden egyes fázisában.

Teljesítmény növelése

Segítünk azonosítani a teljesítmény optimalizálásához és a lehetőségek megragadásához szükséges dolgokat, hogy növekedése új lökést kapjon akár akvizíció, akár elidegenítés útján. Csapatunk abban is tanácsot ad, hogy milyen stratégiával javíthatja jövedelmezőségét és megtérülését, valamint jogi tanácsadást nyújt a jogdíjakkal, a franchise-jogokkal és a kalózkodással kapcsolatban.

Kockázatok kezelése

A digitális korban létfontosságú a kockázatok kezelése. Szakértőink felmérik az Ön pénzügyi kockázatait, és eszközöket biztosítanak azok kezelésére, valamint tanácsot adnak az információs rendszerét és tartalmait védő biztonsági intézkedések hatékonyságáról. Továbbá gyakorlati megoldásokat kínálnak a változáskezelés, a szabályozási kérdések, valamint a jogviták vagy személyazonosság-lopási ügyek következményeiről.