Autóipar

Segítünk eligazodni az autóipar folyamatosan változó világában

Az autóipar globális szinten is a mélyreható változások korát éli. A hatékonyabb járművek és az új energiaforrások iránti igény átalakítja az iparág arculatát, miközben a digitális technológiák, a változó fogyasztói magatartás és az egyre sérülékenyebb ellátási láncok felborítják a hagyományos üzleti modelleket. Testre szabott megoldásainkkal támogatást nyújtunk az OEM-gyártóknak, az alkatrész-beszállítóknak és -forgalmazóknak, hogy újraszervezzék magukat, és növekedni tudjanak a mobilitás új világában.

Milyen megközelítést alkalmazunk?

Az autóipar folyamatosan fejlődik. A szabályozási környezet változásai, a technológiai innovációk és a gazdasági fordulatok folyamatosan alakítják és formálják az ágazatot. A mobilitási szolgáltatók és a feltörekvő startupok fenekestül felforgatják a szektort. Miközben az iparág a tisztább és hatékonyabb járművek iránti igény következtében újragondolja működését, a szereplőinek módot kell találniuk hatékonyságuk növelésére, rugalmasságuk és ellenálló képességük javítására a versenytényezőkkel szemben.

Autóipari szakértőink gyártókkal, beszállítókkal és forgalmazókkal dolgoznak együtt a teljesítmény javításán, a növekedés ösztönzésén és olyan gyakorlati megoldások bevezetésén, amelyek segítenek legyőzni a felmerülő kihívásokat. Képességeink és mélyreható autóipari szakértelmünk ötvözete ideális partnerré tesz bennünket, ha biztosítani akarja jövőjét, és fenntartható növekedést szeretne elérni.

Ha Ön ebben az iparágban tevékenykedik, biztosan érdeklik az alábbi témák:

A piaci lehetőségek megragadása és a piaci jelenlét növelése

Segíthetünk új üzletágakat létrehozni, belépni feltörekvő és növekvő piacokra, új termékskálát találni, valamint biztosítani a felvásárlások vagy partnerségi projektek sikerét.

A működés biztosítása és optimalizálása

Létfontosságú, hogy vállalkozása biztos lábakon álljon. Együttműködünk műveletei digitalizációjában és az adatok hasznosításában, hogy javuljon termelékenysége. Továbbá felülvizsgáljuk befektetési projektjeit, belső szabályozásokat és kockázatkezelési eljárásokat vezetünk be, vizsgálatokat tudunk lefolytatni a döntéshozatal javítása és a csalások megelőzése érdekében, valamint megvalósítjuk zöldstratégiáját.

Finanszírozás és az ellátási lánc biztosítása

Szakértőink együtt dolgoznak Önnel, hogy biztosítsák a programok és az infrastruktúra finanszírozását, optimalizálják és biztosítsák globális ellátási láncát, olyan új finanszírozási megoldásokat bevezetve, mint például a fordított faktoring.
Ha minket választ partneréül, hasznát veheti számos szakterület tapasztalatával bíró könyvvizsgálati, tanácsadói és adóügyi csapatunknak, amelyet kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően állítunk össze, hogy leküzdhesse ezeket a kihívásokat.
Mindenkor elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a Mazars tudásából a legjobbat kapja, hogy biztosítsa jövőjét, és értéket teremtsen az érdekeltek számára.