A Mazars a legjobb közép- és kelet-európai tranzakciós szolgáltatási tanácsadók között szerepel 2023-ban

Örömmel jelentjük be, hogy a Mazars CEE idén a 3. helyet szerezte meg a sikeres M&A tranzakciós szolgáltatási projektek számát tekintve 2023-ban, és az 5. helyet a nyilvánosságra hozott M&A ügyletek értéke alapján a “Mergermarket CEE Accountant League Table 2023” felmérése szerint.

"Regionális csapatunk elkötelezettségét és szakértelmét bizonyítja, hogy a közép- és kelet-európai régióban a sikeres M&A tranzakciós szolgáltatási projektek számát tekintve a 3., míg a nyilvánosságra hozott M&A ügyletek értékét tekintve az 5. helyen állunk. Ez a nagyszerű eredmény alátámasztja erős elkötelezettségünket a jó minőségű tranzakciós tanácsadási szolgáltatások nyújtása és az ügyfeleink számára történő jelentős értékteremtés iránt. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetemet fejezzem ki minden nagyvállalatnak, KKV-nak és Magántőke alapnak a bizalmukért és együttműködésükért." , Oliver Degand - CEE Pénzügyi Tanácsadási Szolgáltatások vezetője, A lengyel Mazars Ügyvezető Igazgatója.

02.-Mergrmarket-raking-table_website.png

A Mazars több mint 50 000 szakemberével a világ több mint 100 országában ma már olyan globális cég, amely összeköti Közép- és Kelet-Európát a világ többi részével. A Mazars szakemberei pénzügyi és adózási átvilágítást, vállalatértékelést, vállalatfinanszírozási támogatást és az alulteljesítő vállalkozások restrukturálását érintő területeken nyújtanak tanácsadói szolgáltatást. A Mazars tanácsadó csapatai minden szükséges készséggel és szakértelemmel rendelkeznek, ami az eladók, a vásárlók és a finanszírozók Közép- és Kelet-Európában lebonyolított tranzakcióinak bármely aspektusához szükséges lehet.

Határokon átnyúló, integrált szakértői csapatunk nem csak a tranzakció teljes életciklusa során, hanem azon túl is segíti ügyfeleinket, figyelembe véve az üzleti és szektorális igényeiket.