Repülőgép- és védelmi ipar

Innovatív gondolkodás a legösszetettebb kihívások megoldásához

A repülőgépipari és védelmi vállalatok több fronton is korábban soha nem látott változásokat tapasztalnak. Ha az innováció úttörői akarnak maradni, és továbbra is a jövő technológiáit fejlesztenék, az ágazat szereplőinek el kell indulniuk az átalakulás útján. Szakértőink olyan megoldásokat kínálnak, amelyek segítenek, hogy újragondolja az üzleti stratégiáját, eligazodjon a digitalizációban, és javítsa a működését.

Milyen megközelítést alkalmazunk?

A repülőgép- és védelmi ipar az egyik legdinamikusabban fejlődő és a legtöbb változást mutató iparág. Ez a valóban globális piac a kereskedelmi repüléstől egészen a fejlett védelmi és biztonsági rendszerekig terjed, ahol a beszállítók és az üzemeltetők folyamatosan szembesülnek az árakra nehezedő erőteljes nyomással és az intenzív vevői igényekkel.

A Mazars olyan szakértői készségekkel és testre szabott megoldásokkal szolgál, amelyek segítenek javítani teljesítményét, és hogy elérje céljait. Bizonyítottan rendelkezünk repülőipari, űrkutatási és védelmi ágazati tapasztalattal: világszerte a legkülönfélébb méretű gyártókkal, beszállítókkal, valamint karbantartási, javítási és üzemeltetési vállalatokkal dolgozunk együtt, emellett iparági szervezetekkel, minisztériumokkal és védelmi szervezetekkel. Amikor Önnel dolgozunk, nemzetközi hálózatunk minden pontjáról merítve állítjuk össze szakértői csapatunkat, hogy olyan tanáccsal és útmutatással lássuk el, amely biztosítja jövőbeni versenyképességét.

Könyvvizsgálati, adóügyi és -tanácsadási szolgáltatásaink széles palettája megoldást nyújt azokra a kihívásokra, amelyekkel Ön szembesül:

Finanszírozás és az ellátási lánc biztosítása

Szakértőink együtt dolgoznak Önnel azon, hogy biztosítsák a programok és az infrastruktúra finanszírozását, optimalizálják és biztosítsák globális ellátási láncát, és olyan új finanszírozási megoldásokat vezessenek be, mint például a fordított faktoring.

A piaci lehetőségek megragadása és a piaci jelenlét növelése

Segíthetünk Önnek új üzletágakat létrehozni, belépni feltörekvő és növekvő piacokra, új termékskálát találni, illetve biztosítani a felvásárlások vagy a partnerségi projektek sikerét.

A működés biztosítása és optimalizálása

Létfontosságú, hogy vállalkozása biztos lábakon álljon. Együttműködünk Önnel műveletei digitalizációjában és az adatok hasznosításában, hogy javuljon a termelékenysége. Továbbá felülvizsgáljuk a befektetési projektjeit, bevezetjük a belső szabályozásokat és a kockázatkezelési eljárásokat, valamint vizsgálatokat folytatunk a döntéshozatal javítása és a csalások megelőzése érdekében.