A Mazars nyerte a Global Payroll Association zsűrijének díját

A Global Payroll Association zsűrije a Mazars számára adta át a 2022. évi díját

A Global Payroll Association (GPA) a bérszámfejtési tevékenységgel foglalkozó globális és egyes országokra specializált szakembereket összefogó, számukra egyablakos szolgáltatásokat, valamint részletes, országspecifikus erőforrásokat nyújtó szervezet.

A GPA zsűrijének tagjai sok éves bérszámfejtési tapasztalattal rendelkeznek számos gazdasági ágazatban és a közszolgáltatások területén. A zsűritagok saját területük vezetőiként tisztában vannak azzal, hogy mi szükséges a kiválóság eléréséhez. Olyan egyéneket és szervezeteket kerestek, akik kiemelkednek a tömegből, a vezetés, a csapatmunka és az innováció legjobb példáját mutatták be, hogy a 2022. évi Global Payroll Awards díjátadón ünnepeljék meg ezen teljesítményüket.

Éppen ezért rendkívüli megtiszteltetés számunkra hogy ilyen tapasztalt szakemberek értékelése alapján elnyertük a zsűri díját (Judges Award).

A Mazars-t kiváló bérszámfejtési szakemberek egy csoportja képviselte.

GPA Award image

A képen láthatók: Mairéad Divilly, Aneta Jurkiewicz, Rafic Al-Hawat, Jana Boštíková, Ioana Vlad-Rădulescu, Jennifer O'Neill és Yolanda Díaz.

Gratulálunk minden cégnek és szakembernek, akik bejutottak a döntőbe, valamint a többi nyertesnek!

Közép- és kelet-közép-európai outsourcing HR és bérszámfejtési vezetőnk nyilatkozata:

A Mazars HR és bérszámfejtési szolgáltatása jelentős elismerésben részesült. Nagy örömünkre szolgál, hogy elnyertük a Global Payroll Association zsűrijének 2022. évi díját! Ez egy csodálatos elismerése nemzetközi csapatunk erőfeszítéseinek, és hálásak vagyunk, hogy ilyen kivételes szakemberekkel dolgozhatunk együtt, akik minden nap arra törekszenek, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsák ügyfeleink számára. A további sikerek érdekében folytatjuk a munkát!

Jana Boštíková Partner, a bérszámfejtési osztály vezetője

HR és bérszámfejtő munkatársaink

Széleskörű tapasztalatokkal rendelkező munkatársaink országspecifikus és nemzetközi jellegű HR- és bérszámfejtési feladatok ellátásában egyaránt támogatják ügyfeleinket. Átfogó, naprakész ismeretekkel rendelkezünk a munkajogi és foglalkoztatási jogszabályokról, hogy az Ön vállalkozása a lehető legjobban megértse alkalmazottjait és gondoskodjon róluk. 

Más céghez való kiszervezés helyett saját HR- és bérszámfejtési szakembereink globális csapata nyújt támogatást ügyfeleink számára, bárhol is legyenek a világon. Folyamatosan fejlesztjük HR- és bérszámfejtési szolgáltatási kínálatunkat azáltal, hogy befektetéseket teszünk és fejlesztjük munkavállalóinkat, folyamatainkat és képzéseinket. Ez azt jelenti, hogy Ön következetesen magas színvonalú szolgáltatást kap képzett és motivált csapatuntól.

Nemzetközi bérszámfejtési és compliance szolgáltatási igazgatónk nyilatkozata:

Tapasztalt HR és bérszámfejtési szakértőink mindig is elkötelezettek voltak a Mazars küldetése mellett, hogy személyre szabott megoldásokat nyújtsanak ügyfeleink számára. Erőfeszítéseiket most a Global Payroll Association is elismerte, amely a Mazars-nak ítélte oda a zsűri díját. Büszkék vagyunk erre az elismerésre, és örömmel nézünk az újabb kihívások elé, hogy azokat is győzelemre vigyük ügyfeleink számára. Gratulálunk a Mazars bérszámfejtési területen dolgozó munkatársainak, és köszönjük ügyfeleinknek, akik úgy döntöttek, hogy ránk bízzák üzleti igényeiket.

Ioana Vlad-Rădulescu Nemzetközi bérszámfejtési és compliance szolgáltatási igazgató