Mazars Galéria 2014

A Mazars magyarországi irodája 2014. március 13-án nyitotta meg 3. művészeti galériáját. A kiállításon ezúttal, és egyben rendhagyó módon a Magyar Képzőművészeti Egyetem tehetséges hallgatóinak alkotásaiból láthatnak egy színes válogatást a kedves érdeklődők.

2014. március 13-án immár 3. alkalommal nyílt meg a Mazars Galéria, kortárs képzőművészeti kiállítás. Ezúttal rendhagyó módon, a Magyar Képzőművészeti Egyetem tehetséges hallgatóinak művei alkotják a kiállítás anyagát, amelyet az iroda tárgyalóiban, illetve a folyosókon lehet megtekinteni 2014. június 10-ig előzetes bejelentkezés alapján.

A Mazars célja idén is, hogy lehetőséget teremtsen a fiatal művészek bemutatkozására, és elhozza a művészetet egy szokatlan, irodai környezetbe.

A kiállítást egy ünnepélyes megnyitó keretében tártuk az érdeklődők elé, amelyen a fiatal művészek, Kósa János, a Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő tanszékének vezetője, és a korábbi Mazars Galériák kiállító művészei is részt vettek. A megnyitón készült képeket itt tekintheti meg:

III. Mazars Galéria megnyitó képek 

Kapcsolódó anyag

Mazars Galéria 2014