Pénzügyi szolgáltatások

Haladó megoldásokkal építjük a pénzügyi szolgáltatások jövőjét

A pénzügyi szolgáltatások terén a szabályozási változások és a forradalmian új technológiák lehetőségeket és kihívásokat egyaránt teremtenek. Az átláthatóság iránti nagyobb igény, az ügyfelek magasabb elvárásai és a kockázatkezelésre irányuló megnövekedett figyelem következtében átalakulnak az üzleti modellek. A Mazars pénzügyi szolgáltatásokra szakosodott csapata tisztában van az élesedő versenyt diktáló piacok komplexitásával, és tapasztalataival hozzájárul vállalkozása jövőbeni sikerességéhez. A befektetőkkel és a szabályozókkal kialakított együttműködésünk olyan testre szabott, integrált megoldásokat kínál, amelyek vállalata és a társadalmi értékteremtés szempontjából is eredményesek.

Milyen megközelítést alkalmazunk?

A pénzügyi szolgáltatások ma már alapvetően nemzetközi természetűek, így a szabályozási kötelezettségek listája folyamatosan bővül. Mindemellett a technológiai változások, a piac növekvő komplexitása, a fogyasztói magatartás változása és a gazdaság karbonsemlegesítése egyaránt gyökeres fordulatot jelent. A Mazars pénzügyi szolgáltatásokra szakosodott szakértői csapata gyakorlati megoldásokat kínál az eszközkezelés, a banki szolgáltatások, a biztosítási és az ingatlanpiacon működő vállalatok legégetőbb problémáira.

Szakértőink egységes, integrált csapatként, tudásuk legjavát adva kínálnak olyan praktikus és értékes információkat, amelyekkel erősödik vállalata pozíciója. A Mazars együttműködésen alapuló megközelítése és nemzetközi perspektívája biztosítja, hogy pénzügyi szolgáltató vállalata megfeleljen a szabályozásoknak, kezelje a kockázatokat és átalakítsa üzleti modelljét.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Lépjen velünk kapcsolatba!